Nokia 5800 Xpress Music ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

AlbaY005

AlbaY005

Üye
arkadaşlar vtap falan bunlar sadece video izleme facebook takilerini izleyemezsiniz ve youtube dekilerini eğerr kalıcı bi çözüm istiyosanızz sizee tekk önereciğim Skyfire v1.5.00.15194 S60v5 ama dikkatli olun sadece 1.5.00.15194 modelinde izleye bilirsiniz hem face hem youtube ama bi sorunumuz daha var şu an bu program sertifikalı olarak piyasaya sürülmedi bulursunuz ama sertifikasız o yüzdende telefonunuzu hacklemeniz lazım sertifikalı istiyosanız adresinde dediği gibi ocak ayında yayınlanıcak yani telefonunu sıfır alıp facebookta ve youtubede video izlemek istiyorum diyosanız garitinize neolur ne olmz 5 gün daha bekleyin sertifikalı sını ana sitesinden indirin size diyeceğim tek şey bu

FaceBook taki videoları izlemenin Diğer Türlü başka bi çaresi yok tur belki youtubu izlersiniz ama Facebook hayır

bişe daha skyfri nin bu ayrıcalığı ocak ayındaki çıkarıcağı 5th modelinin içindeki FlahPlayer10 sayesindedir

İyi Yorumlar...

--------------- Ekleme ---------------

Bişe Daha Diyim YouTube Videolarını telefonun dns ayarlarını 1.ye 4.2.2.5 - 2.ye 4.2.2.6 yazıp sonrada bu linkten youtube lisanlı giriş sayfasını indirerek girebilirsinizz ve ara programlar gibide videonun kalitesizliği ortadan kalkarr

sayygılar...

mykrop92

Üye
cok saol kardes

goalkeeper91

Üye
bende flash lite 3.1 yukledim ama söle bişi var telefonunda 31.0.101 olması grek onun için bu ayrıntıya dikkat edin

gkyttr

Üye
v tap diye bir program war onu indirin tavsiyem budur

ogame4141

Üye
face deki videolarda bende de kırık flash player resmi çıkıyor ama bazı yerlerde mesela google videoda vide izleniyo

AlbaY005

AlbaY005

Üye
Arkadaşım Vtapla Facebook ve You Tube videolarını izleyemezsin yorum yapmadan önce konuya bak

bende flash lite 3.1 yukledim ama söle bişi var telefonunda 31.0.101 olması grek onun için bu ayrıntıya dikkat edin

31.0.101 emin ol bunlada izleyemezsin bu sürümle alakalı deil dha çok flash la alakalı Flash Lite 3.1 de de izleyemezsin tek çare flash 10 oda skyfire de var ama şöyle bişe var ileride nokia sürümlerinden birinde flash 10 çıkarırsa tabiki bu ara programlara gerekte kalmaz ama bunu zaman göstercek
Saygılar... :oke:

ssnopp

Üye
ewet arkadaslar bende ızleyemıyorum. ızleyen varsa buyursun yazsın ya bu ne sacmalık boyle bır probleme ne denırkı nokıa nerdesın

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşlar skyfire programını yükleyin kökten çözüm....

rhabdo

Üye
skyfire i yükleyin
ardındantelefondaki flah player güncellemesini yapın
Facebook,youtube(dns ayarlandıktan sonra tabi),metacafe hepsini izlersiniz.
Benim de sorunum; bu sitelerdeki videoları sesli oynatamıyorum
Kulaklığı takınca da ses gelmiyo
Basit bir ayarı var da ben mi bulamıyorum acaba

mertsonmez34

Üye
uygulamaları açın orda program güncelleme var wifi bağlantısıyla güncellemeleri taratın flash playerın en son versiyonu gözükür onu indirip kurun bu kadar..

Aga öyle demişsin ama flash player yok ki orda nasıl güncellicez ?

HeroEagle

Üye
Selam arkadaşlar, bende NOKIA 5800 var,Skyfire programını kurdum fakat mobiller için gerekli olan Flash player 10 programını bulamadım,benim bulduğum Flash Player 10 programı PC ler için olan.Ayrıca telefondan yazılım güncelleme programını çalıştırınca Flash player la ilgili hiçbirşey gelmiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler...

arkadaşlar vtap falan bunlar sadece video izleme facebook takilerini izleyemezsiniz ve youtube dekilerini eğerr kalıcı bi çözüm istiyosanızz sizee tekk önereciğim Skyfire v1.5.00.15194 S60v5 ama dikkatli olun sadece 1.5.00.15194 modelinde izleye bilirsiniz hem face hem youtube ama bi sorunumuz daha var şu an bu program sertifikalı olarak piyasaya sürülmedi bulursunuz ama sertifikasız o yüzdende telefonunuzu hacklemeniz lazım sertifikalı istiyosanız adresinde dediği gibi ocak ayında yayınlanıcak yani telefonunu sıfır alıp facebookta ve youtubede video izlemek istiyorum diyosanız garitinize neolur ne olmz 5 gün daha bekleyin sertifikalı sını ana sitesinden indirin size diyeceğim tek şey bu

FaceBook taki videoları izlemenin Diğer Türlü başka bi çaresi yok tur belki youtubu izlersiniz ama Facebook hayır

bişe daha skyfri nin bu ayrıcalığı ocak ayındaki çıkarıcağı 5th modelinin içindeki FlahPlayer10 sayesindedir

İyi Yorumlar...

Bişe Daha Diyim YouTube Videolarını telefonun dns ayarlarını 1.ye 4.2.2.5 - 2.ye 4.2.2.6 yazıp sonrada bu linkten youtube lisanlı giriş sayfasını indirerek girebilirsinizz ve ara programlar gibide videonun kalitesizliği ortadan kalkarr

sayygılar...

zfr_1

zfr_1

Üye
zaten skyfire programını kurunca flashı ayrıca kurmana gerek yok zaten skyfire dan girdiğin zaman tüm flashları açıyo..

al sans linkte vereyim buradan option 3 ten nokia/symbian touch screen(5th edition beta) dan indirebilirsin

AlbaY005

AlbaY005

Üye
ARKADAŞIN DA DEDİĞİ GİBİ Skyfire 5th edition u kurduktan sonra ayriyetten herhangi bir şey indirmene gerek yok direk oradan istediğin her yere bilgisayarda gire bildiğin her yere gire bilir ve akıcı bir şekilde video ları ve flash ile ilgili bütün programları çalıştıra bilirsin

Facebook ta Restaurat City - FarmVille bile oynarsın ben R.C OYNUYORUM :D

Selam arkadaşlar, bende NOKIA 5800 var,Skyfire programını kurdum fakat mobiller için gerekli olan Flash player 10 programını bulamadım,benim bulduğum Flash Player 10 programı PC ler için olan.Ayrıca telefondan yazılım güncelleme programını çalıştırınca Flash player la ilgili hiçbirşey gelmiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler...

666kaos

666kaos

Üye
guncellemede flash p. ile ilgili bir sey yok

dj_akreppp

Üye
slm arkadaslar ben crash nitro oyunu indirmek istiyorum 5800 a ama buldugum oyun yukleniniyor da oyun acmıyor nasıl bulabilirim

iyice28

Üye
flash 9,4 lazım.. bu programı bnde bulamadım..nokıanın yeni telefonlarında var

ugurcuxx

Üye
arkadaşlar herkese seLam benim sorunum pc deki videoyu telefona atıyorum ama izleyemiyorum yani klipleri faLan bunun için bana önerebiliceğiniz birşey varmı

crımınal

Üye
Menü > Uygulamalar > Yaz. Güncelleme

mahirşefkatli

Üye
Arkadaşlar galiba 5800 da netten video izlemek nasip olmayacak :) ama mynet videolarını açıyor bununla yetinelim ya oda olmasaydı :)

Kral044

Üye
Facebooktan nasıl video izleyebilirim kardeş:hmmm

Üst Alt