Nokia 5800 Xpress Music ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Cüneyt Sülün

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpress Music ile ilgili bir soru
nokia 5800 xpress music marka tel aldim facebook ve internette ki videolari izleyemiyorum flash player denen programi istiyor acaba bu videolari izlemek icin program varmi yardimci olursaniz cok sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: MaxiXepq, fearfactoryy ve habbuj

oyakutlar

Üye
evet nası izlicez harbi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uygulamaları açın orda program güncelleme var wifi bağlantısıyla güncellemeleri taratın flash playerın en son versiyonu gözükür onu indirip kurun bu kadar..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hocam sen internet olarak Skyfire mı kullanıyosun?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
normal telefonun tarayıcısını kullanıyorum..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
hmm

oyakutlar

Üye
peki youtube facebooktaki videolaro iizliyebiliyormusn..

zirveci47

Üye
kardeşş güncellemelerde öle bişey yok warsa facebooktan video izleme flash yükle buraya indirelim
:( please!!!!!

ferdi67

Üye
ya nadir kardes ben telefonumda program guncellemeyi bulamadım bana daha ayrıntılı acıklarmısın bı zahmet tesekkurler

yevkumen

yevkumen

Üye
ya bence nadir kardeste bu durum karsısında caresız bende 5800 kullanıyorum bende de aynı sorun var guncellemelerde flash lite 3.1. guncellendi en güncel hali ile bile izleyemiyorum kırık flash resmi cıkıyo

ahenk

ahenk

Üye
uygulama güncelleyiciden flash playeri güncellersiniz ancak hersitede her videoyu izliyemessiniz youtube dahil
yardımcı programlar youtube prosu kurun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya bence nadir kardeste bu durum karsısında caresız bende 5800 kullanıyorum bende de aynı sorun var guncellemelerde flash lite 3.1. guncellendi en güncel hali ile bile izleyemiyorum kırık flash resmi cıkıyo
yaa ne salakça cevap..ben telefon programcısı ya da tamircisi değilim öyle iddiada da bulunmadım..bildiğim kadarıyla burda yardımcı oluyorum millete..kaç yıldır internet kullanıcısıyım youtubeden izlediğim video sayısı 10 u geçmez çok az müzik dinlediğim olmuştur pc de bu kadar az seyreden adam kalkıp telefonda mı seyredecek,yani arkadaşım telefonda youtubeden video seyretmek beni hiçbir zaman çekmedi ve öyle bir ihtiyacım yok..ihtiyacım olsaydı şimdiye hallederdim canım..

Neyse çözümü buldum http://www.maxicep.com/s60-diger-in...rden-video-izleyin-170693.html?highlight=vtap burdan bu programı indirin yada burdan indirip kurun program güncellenmek isteyecek güncelleyin ve sorunsuz seyredin...

yada benim açmış olduğum http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...netten-video-izleme-youtube-dahil-248248.html konudan indirin..

dooqle

Üye
Arkadaslar v21.025 kullanıruom ordan Youtube'den vıdeo ızLeyeBılıorum ama FaCe'den ızLedıqını Sanmıorum Cunku Vıdeo qösteRmıor.
öyLe bısı ,wAsrsaa v31.0.08 de olabılır Face den vıdeo ızlemek ben yukkleyemedım hata verıor :S

korlof

Üye
yevkumen in söylediklerine katılıyorum bende güncelledim en son flash lite 3.1 oldu ancak yine de facebook videolarına erişemiyorum...(((

nur..

nur..

Üye
arkadşlar numara engelleme nasıl yapabilirim bilen var mı her numaraları değil bazı kişilerin bana hiç bir şekilde ulaşmasını istemiyorum msj & arama nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sewinirim iyi akşmlar..

ata123

Üye
teşekkürler vtap yinede kullanışlı her ne kadar facebookdan video seyredemesekte..

Progressivity

Progressivity

Üye
Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları

buraya bir bakmanızı öneririm, öncelikle sertifika almanız gerekiyor bir sertifika sitesinden ve akabinde HelloOX i ile hacklemeniz gerekmekte telefonunuzu yoksa sürekli hatalarla uğraşmak zorunda kalırsınız

nur..

nur..

Üye
Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları

buraya bir bakmanızı öneririm, öncelikle sertifika almanız gerekiyor bir sertifika sitesinden ve akabinde HelloOX i ile hacklemeniz gerekmekte telefonunuzu yoksa sürekli hatalarla uğraşmak zorunda kalırsınız

Teşekkür ederim bi deniycem :bye2::bye2:

--------------- Ekleme ---------------

sertifika için işlemi yaptım ama 1 gün beklemek gerekiyormuş sanırım çook teşekkür ederim umarım olur..

Üst Alt