osskur
Üye
-
Konu Sahibi
-
hadi ya ozmn bncede ya servise yada ilk önce evine en yakın nokia mağazasına götür bnm elimden gelen buindirdim tekrar ama yine görmedi ya
tele bağladığımda kabloyu. telde 2 eçenek geliyor ilki bellek yığını ikinciside com port . ilkini seçince depolama aygıtı olarak kullanabilişyorum ama pc suitede gözükmüyor. 2. seçince yeni donanım bulundu diyor. gözattan cable driver klasörünü göstermeme rağmen bulunamadı diyor
kardeşim adam pc suite le bilgisayara bağlanamıyorum diyor sen sürüm çıkacak bekle diyorsun.5800 için yeni firmware yayınlanıyor biraz sabret şimdi test aşamasındaymış. nokia çogu sorunun kalkacagını iddia ediyormuş yeni birkaç program varmış deniyor.
merhaba arkadaşlar inanın denemeddipğim yol kalmadı 3 gündür intternetten araştırıyorum ama bi türlü sorunuma çare bulamadım en sonunda konu açmayı düşündüm. Benzer sorunu olanları gördüm ama benm sorunum daha farklı öncelikle nokia 5800 xpress music telim. Malesef format atamadım bir türlü bütün taktikleri denedim yeşiltuş+kırmızı tuş+kamera tuşu + power tuşa bastığımda tel normal açılıyor. kod yazdığımda ise *#7370 falan bu seferde hazır değil yazıısı çıkıyor ekranda. birde lanet kablosunu pcye bağladığımda ne yaptıysam pc suite e tanıtamadım veri depolama olarak görüyor pc ama suite takılı olduğuunu görmüyor telin. bütün sürümleri denedim ama nafile sanırım teli değiştirme zamanım geldi ! Oysaki 1 ay bile olmadı alalı çok pişmanım çok
Umarım bu sorunlara çare bilen biri vardır teşekkürler..
merhaba arkadaşlar inanın denemeddipğim yol kalmadı 3 gündür intternetten araştırıyorum ama bi türlü sorunuma çare bulamadım en sonunda konu açmayı düşündüm. Benzer sorunu olanları gördüm ama benm sorunum daha farklı öncelikle nokia 5800 xpress music telim. Malesef format atamadım bir türlü bütün taktikleri denedim yeşiltuş+kırmızı tuş+kamera tuşu + power tuşa bastığımda tel normal açılıyor. kod yazdığımda ise *#7370 falan bu seferde hazır değil yazıısı çıkıyor ekranda. birde lanet kablosunu pcye bağladığımda ne yaptıysam pc suite e tanıtamadım veri depolama olarak görüyor pc ama suite takılı olduğuunu görmüyor telin. bütün sürümleri denedim ama nafile sanırım teli değiştirme zamanım geldi ! Oysaki 1 ay bile olmadı alalı çok pişmanım çok
Umarım bu sorunlara çare bilen biri vardır teşekkürler..
arkadaşım bende aynı dertten muzdariptim bu ne telefonla nede bilgisayarla sorun programdan kaynaklanıyormuş sorunu ben çözdüm yardımı olacaksaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden pc suite cleaneri yükleyip yaklaşık 700 kb sonrasında cleaner diyorsunuz daha sonra bilg. kapanıp açılıyor tekrardan pc suite yi yükleyip sorunu halletmiş oluyorsunuz şahsen bende sorun çözüldü umarım sizlerinde sorunu bu yönde çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?