Nokia 5800 xmusic Almalımı Almamalımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S_t_o_r_M

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xmusic Almalımı Almamalımı?
Ben N5800 alıcaktım, bakıyom millet kötü falan diyo neyse ya diyom bakıyom şusu busu iyi diyorlar kullananlar ve bu konuyla illgilenenler gelsin yorum olsun diye değil yardım amaçlı gelin :sopa:

Lacrymosa

Üye
Şusu busu iyi değil değil hiçbir şeyi iyi değil. 5800 almayın. Nokia almayın.

Starsley

Bence al nokıa dan baska sı yaramaz 20 yılık telefon uretcısı 5800 400 kusre bu özleliklerde tele yok zaten ve en cok kullanılan telefon dunyada nokıa olarak tabı

pasha14

pasha14

Üye
Lacrymosa rütbe olarakta benden büyüksün belli ki yaş olarakta. Nokia'yı kötülemişsin bu fiyata daha ne bekliyorsun ki ?

Arkadaşım telefon gayet iyi güzel 1 yıldır ben kullanıyorum helede son güncelleme ile telefon çok daha iyi durumda dokunmatiği hassaslaştı sensörleri hassaslaştı çok iyi bir telefon yani. Sen telefonu daha çok nasıl kullanıyorsn? Ne amaçla kullanıyorsn?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 kullanıyorum bende kırmısızı var açık konuşcam kardeş 1 dokunmatigi yavaş 2 kamerası 3.2 gibi çekmiyo 3 batarya sorunu var (bana 1 gün gidiyo) 4 internete girdigin zaman video izlemeye bi program yok olanlarda telefon açmıyo ztn ama her güzelin bi kusuru vardır 400 milyona bulabilecegin 3.2 li gps li wlan lı tek nokia budur ben al veya alma demiyorum karar senin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
5800 kullanıyorum bende kırmısızı var açık konuşcam kardeş 1 dokunmatigi yavaş 2 kamerası 3.2 gibi çekmiyo 3 batarya sorunu var (bana 1 gün gidiyo) 4 internete girdigin zaman video izlemeye bi program yok olanlarda telefon açmıyo ztn ama her güzelin bi kusuru vardır 400 milyona bulabilecegin 3.2 li gps li wlan lı tek nokia budur ben al veya alma demiyorum karar senin
Objektif yorum budur işte ;)

MaxıMember

Üye
Evet ben de 1.5 haftadır Nokia 5800 kullanıcısıyım.Kesinlikle tavsiye ediyorum:oke:
Kusurları ve Olumlu Yanları Şunlar:Dokunmatik ekran biraz kötü, ama abartıldığı kadar kötü deği,Reziftif ekran olduğu için bastırman gerekiyo çok hafiften,İphone kullanmadıysan dokunmatik ekran sana süper gelir zaten:d:İphonedaki ekran tendeki akımı hissediyor...Ama 5800 dokunmatiğinin olumlu yanı diğer dokunmatik ekranlara göre çok daha sağlamdır:oke:

Sağ üstteki kasa açıklığından söz ediliyor..:allalla:Orda zannedildiği gibi bir açıklık yok sadece tırnağını sokmaya çalışırsan.O kısım sanki biraz açılıyo gibi bu normaldir zaten.Sen de tırnağını sokma arkadaş:eheTelaşlanmaya gerek yok:oke:

Eğer sitelerden araştırırsan telefonun ne kadar sağlam olduğunu anlayabilirsin zaten.Ben yeni kullanıcıyım,deneyimim yok:bilmmİnşallah da olmaz:ehe

Arkadaşımızın dediği video izleme problemi yok.:nono:You Tube'dan bilgisayardaki gibi basıp izliyorsun.Sadece Facebook ve diğer sitelerdeki bazı videolar yeterli içerik yok hatası veriyor.Bu hatayı verdimi telefon videoyu galeriye indiriyor...Yazıyor zaten ekranda bekliyeceksin.Akıllı:evet:

Facebook'ta bazen resime büyük boyda bakmak istediğinde sayfa bulunamıyor hatası veriyor.Bu hata geçicidir.Çıkığ girince düzeliyor.

Telefona çok program yüklersen veya virüs bulaşırsa telefon aşırı şekilde yavaşlama oluyor:hmmm

Telefonun bütün özelliklerini kullanırsan(Wi-fi,Oyun vs)Şarj en fazla 24 saat dayanır.Yeni dokunmatik telefonlar maalesef böyle.:ah

Fiyat oldukça uygun internetten inceleyebilirsin

Kamerası karanlıkta biraz kötü kalitede kayıt yapıyor.

Bilindiği gibi S60v5 İşletim sistemi var.Bir çok uygulamayı ovi veya internetten bulabilirsin.

Ses kalitesi süper stereo hoparlör var..:oke:Aynı zamanda şahane bir kulaklığı var kulağa çok iyi oturuyor ve dışardan gelen sesi kesiyor..

En Önemlisi her baktığın 2 kişinin 1'inde bu telefon var.Bu çok kötü:d:

Sadece bir teşekkür etsen yeterli:evet:
Herkesden benim gösterdiğim özeni bekliyorum,sonuçta burası yardımlaşma forumu.İyi Günler

pasha14

pasha14

Üye

Kardeş dokunmatiği son güncellemede hızlandırıldı , kamera konusuna birşey diyemeyeceğim evet 3.2 çekmiyor fakat gündüz telefon çekimleri gayet iyi. Batarya sorununu'da çözdük sayılır ülkemizde 3g her yerde çekmiyor telefon 3g arıyor hep. 3g'yi taradığı için bataryadan fazla enerji harcıyor. 3g yi ayarlardan kapattıktan sonra telefonun şarjında artma göreceksin.
:oke:

S_t_o_r_M

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben de 1.5 haftadır Nokia 5800 kullanıcısıyım.Kesinlikle tavsiye ediyorum:oke:
Kusurları ve Olumlu Yanları Şunlar:Dokunmatik ekran biraz kötü, ama abartıldığı kadar kötü deği,Reziftif ekran olduğu için bastırman gerekiyo çok hafiften,İphone kullanmadıysan dokunmatik ekran sana süper gelir zaten:d:İphonedaki ekran tendeki akımı hissediyor...Ama 5800 dokunmatiğinin olumlu yanı diğer dokunmatik ekranlara göre çok daha sağlamdır:oke:

Sağ üstteki kasa açıklığından söz ediliyor..:allalla:Orda zannedildiği gibi bir açıklık yok sadece tırnağını sokmaya çalışırsan.O kısım sanki biraz açılıyo gibi bu normaldir zaten.Sen de tırnağını sokma arkadaş:eheTelaşlanmaya gerek yok:oke:

Eğer sitelerden araştırırsan telefonun ne kadar sağlam olduğunu anlayabilirsin zaten.Ben yeni kullanıcıyım,deneyimim yok:bilmmİnşallah da olmaz:ehe

Arkadaşımızın dediği video izleme problemi yok.:nono:You Tube'dan bilgisayardaki gibi basıp izliyorsun.Sadece Facebook ve diğer sitelerdeki bazı videolar yeterli içerik yok hatası veriyor.Bu hatayı verdimi telefon videoyu galeriye indiriyor...Yazıyor zaten ekranda bekliyeceksin.Akıllı:evet:

Facebook'ta bazen resime büyük boyda bakmak istediğinde sayfa bulunamıyor hatası veriyor.Bu hata geçicidir.Çıkığ girince düzeliyor.

Telefona çok program yüklersen veya virüs bulaşırsa telefon aşırı şekilde yavaşlama oluyor:hmmm

Telefonun bütün özelliklerini kullanırsan(Wi-fi,Oyun vs)Şarj en fazla 24 saat dayanır.Yeni dokunmatik telefonlar maalesef böyle.:ah

Fiyat oldukça uygun internetten inceleyebilirsin

Kamerası karanlıkta biraz kötü kalitede kayıt yapıyor.

Bilindiği gibi S60v5 İşletim sistemi var.Bir çok uygulamayı ovi veya internetten bulabilirsin.

Ses kalitesi süper stereo hoparlör var..:oke:Aynı zamanda şahane bir kulaklığı var kulağa çok iyi oturuyor ve dışardan gelen sesi kesiyor..

En Önemlisi her baktığın 2 kişinin 1'inde bu telefon var.Bu çok kötü:d:

Sadece bir teşekkür etsen yeterli:evet:
Herkesden benim gösterdiğim özeni bekliyorum,sonuçta burası yardımlaşma forumu.İyi Günler
Sagol Kardesim, bizim arkadasdada var ama yeni aldı şöyle bir 1-2 ay kullansın herşeyi ögrenicem ayrıca şu version update nasıl oluyor Nokia telefonlarını geliştirmek amaclı hep yeniyeni versiyonlarmı cıkarıyor internete:aha:

--------------- Ekleme ---------------

Birde Herkes dokunmatik konusunundan söz ediyor yani bukadarmı kötü yani mesela QWERTY klavye rahat kullanılabiliyormu

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben kullandım ve hiç memnun kalmadım. Paranı çöpe atmak istemezsin.

S_t_o_r_M

Üye
    Konu Sahibi
ve son olarak telefonu diyelim şubat 2011 de aldım bayagı kullandım 2013-2014 e kadar dokunmatik her geçen zamanda yavaşlıyormu bozuluyormu?

--------------- Ekleme ---------------

Burda iş olmayacak 10kişinin 5i cok kötü diyorsa, 5i iyi diyor en iyisi 5800 kullanan reeldeki arkadaslardan bilgi almak yinede sağolun

kuvars10

Üye
Dokunmatik niye bozulsun arkadaşım?

Ben 1 yıl önce 2 adet aldım ve hiçbir sorunları yok.5800'daki özelliklere sahip bu fiyata telefon bulabilir misin?Bulamazsın.Kötüleyen kullanmayı bilmeyendir.Bütçe ona yetiyorsa bundan ötesini bulamazsın.

MaxıMember

Üye
Storm versiyon konusunda tavsiyem İnternetten versiyon indirmeye çalışmayın derim..Hatalı ve sahte versiyonlar var bazı sitelerde.Zaten telefon gösteriyor menüde uygun güncellemeleri ordan wi-fi bağlanarak güncelleyebilirsin :oke:
Klavye biraz kötü tırnağını kullanmak zorundasın yoksa seri yazılmıyor maalesef:vur

keremec

keremec

Üye
sakınn alma 1 ay kullandım hiç darbe yok telefon geldi cevapladım bozuldu servise götürdüm lcd kırılmış ve garanti kapsamı dışındaymıs ve 160 tl para istiyorlar:off:

Bellatricc

Bellatricc

Üye
valla ne diyim telefon kullanmıstım geri sattım iphone aldım ama iphoneyide sattım hevesimi aldım şimdi telefonsuzum 5800 alimmi almiyimmi diyorum veya C5-03 alırım 5800 la aynı fiyatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt