Evet ben de 1.5 haftadır Nokia 5800 kullanıcısıyım.Kesinlikle tavsiye ediyorum

Kusurları ve Olumlu Yanları Şunlar

okunmatik ekran biraz kötü, ama abartıldığı kadar kötü deği,Reziftif ekran olduğu için bastırman gerekiyo çok hafiften,İphone kullanmadıysan dokunmatik ekran sana süper gelir zaten

İphonedaki ekran tendeki akımı hissediyor...Ama 5800 dokunmatiğinin olumlu yanı diğer dokunmatik ekranlara göre çok daha sağlamdır
Sağ üstteki kasa açıklığından söz ediliyor..

Orda zannedildiği gibi bir açıklık yok sadece tırnağını sokmaya çalışırsan.O kısım sanki biraz açılıyo gibi bu normaldir zaten.Sen de tırnağını sokma arkadaş

Telaşlanmaya gerek yok
Eğer sitelerden araştırırsan telefonun ne kadar sağlam olduğunu anlayabilirsin zaten.Ben yeni kullanıcıyım,deneyimim yok

İnşallah da olmaz
Arkadaşımızın dediği video izleme problemi yok.

You Tube'dan bilgisayardaki gibi basıp izliyorsun.Sadece Facebook ve diğer sitelerdeki bazı videolar yeterli içerik yok hatası veriyor.Bu hatayı verdimi telefon videoyu galeriye indiriyor...Yazıyor zaten ekranda bekliyeceksin.Akıllı
Facebook'ta bazen resime büyük boyda bakmak istediğinde sayfa bulunamıyor hatası veriyor.Bu hata geçicidir.Çıkığ girince düzeliyor.
Telefona çok program yüklersen veya virüs bulaşırsa telefon aşırı şekilde yavaşlama oluyor
Telefonun bütün özelliklerini kullanırsan(Wi-fi,Oyun vs)Şarj en fazla 24 saat dayanır.Yeni dokunmatik telefonlar maalesef böyle.
Fiyat oldukça uygun internetten inceleyebilirsin
Kamerası karanlıkta biraz kötü kalitede kayıt yapıyor.
Bilindiği gibi S60v5 İşletim sistemi var.Bir çok uygulamayı ovi veya internetten bulabilirsin.
Ses kalitesi süper stereo hoparlör var..

Aynı zamanda şahane bir kulaklığı var kulağa çok iyi oturuyor ve dışardan gelen sesi kesiyor..
En Önemlisi her baktığın 2 kişinin 1'inde bu telefon var.Bu çok kötü
Sadece bir teşekkür etsen yeterli

Herkesden benim gösterdiğim özeni bekliyorum,sonuçta burası yardımlaşma forumu.İyi Günler