Nokia 5800 Xm v52 {H@ck-N8 menu dizayn}{Yenilendi 2.2.2011}

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xm v52 {H@ck-N8 menu dizayn}{Yenilendi 2.2.2011}
Arkadaşlar kendıme yaptığım fw yı paylaşıyorum...
Tamamen kendı yapımım Alıntı değildir...

Değişiklikler...
İnstalserve.exe entegre edildi...
Formattan Sonra Nokia ya gonderilen mesaj engellendi...
(H@ck lı formatlanabilir...)
Türkçe dışındaki bütün diller kaldırıldı İngilizce dahıl...
N8 menü dizaynı ikonları...
Not:N8 ikonlarını ıstemiyorsanız ...rof3.fpsx dosyaını atmayın...
Ve klasörleri istediğiniz gibi adlandırabilirsini...
Font Comic Sans MS Türkçe detekli olarak değiştirildi...
Yenilikler...
Kamera kalitesi arttırıldı ve susturuldu...
İnternet on bellegi c den e ye taşındı...
Açiliştaki otomatik çalışan programlar engellendi...(sanırım)

Yükleme:
Red kullanıcıları:
rar ın içinden çıkan rofs3.fpsx dosyasını
RM-356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx şeklınde yenıden adlandırın ve orijinal dosyalarınızın uzerıne kapyalayın ve flashlayın...

Blue kullanıcıları:
rar ın içinden çıkan rofs3.fpsx dosyasını
RM-356_52.0.007_C02_prd.rofs3.fpsx şeklınde yenıden adlandırın ve orijinal dosyalarınızın uzerıne kapyalayın ve flashlayın...

Black kullanıcıları:
rar dan cıkan dosyaları orijinal dosyalarınızın uzerıne kapyalayın ve flashlayın...

Teşekkür et butonunu kullanmayı unutmayın...:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asilkomando26, kral_komando, Emma-Watson ve 15 diğerleri

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
bir sorum olucak ram en fazla kaç oluyo bu fw'de ???

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
orijinalinde oldugu kadar...

cexen

Üye
biraz daha detay verseniz fw hakkında daha iyi olur. mesela ev ekranı varmı? varsa kaç tane? eklenen çıkarılan başka bileşen var mı? yoksa sadece soylediğiniz değişiklikler mi var.

benim için en onemlisi galeri modu varmı?
saygılar...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
sadece yazdiklarim yapildi

filozof66

Üye
açılıştaki programlar kapatıldımı acaba, gereksiz uygulamar felan sildinizmi ?

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
açılıştaki programlar kapatıldımı acaba, gereksiz uygulamar felan sildinizmi ?
Açiliştaki programları Kellme diye bir program var telefon açık olduğu zaman istediğin programı kapatabilirsin...
Gereksiz uygulama olamdığı için diller dişinda hiç bir şey silmedim...

filozof66

Üye
dostum buna istediğimiz düzenlemeleri yapabilirmiyiz mesala kamera iyileştirme, nokiaya mesaj göndermeyi kapatma gibi sitede v50 için mod dosyaları var onlar v52ye olurmu

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
dostum buna istediğimiz düzenlemeleri yapabilirmiyiz mesala kamera iyileştirme, nokiaya mesaj göndermeyi kapatma gibi sitede v50 için mod dosyaları var onlar v52ye olurmu
Açılışta nokia ya gonderilem mesaj kapalı yazmayı unutmuşum...Kamera iyileştirmesi ve birkaç degişiklik daha yapıp yakında güncellerim konuyu..

--------------- Ekleme ---------------

Konu güncellendi...

filozof66

Üye
öncelikle teşekkür edrim bi sorum olacaktı acaba ben buna
1-Music Player Mod
2-Camera Ram mod
3-Yeniden_baslat modu
4-UI Acceleration modu
5-Galeri Mod
6-Widget security disable Mod
7-Heap Size Mod gibi modları nasıl eklerim yada bunlarıda ekleyip konuyu güncelleyebilirmisiniz bide ovi music gibi programları nasıl sileriz tekrardan teşekkürler

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür edrim bi sorum olacaktı acaba ben buna
1-Music Player Mod
2-Camera Ram mod
3-Yeniden_baslat modu
4-UI Acceleration modu
5-Galeri Mod
6-Widget security disable Mod
7-Heap Size Mod gibi modları nasıl eklerim yada bunlarıda ekleyip konuyu güncelleyebilirmisiniz bide ovi music gibi programları nasıl sileriz tekrardan teşekkürler

Okadar mod bilgim yok...yapabilecegim bukadar...

filozof66

Üye
teşekkürler yinede :)

Buhara15

Üye
kardeşim eline sağlık GÜZEL bir iş çıkarmışsin. Yalnız şu Images klasörü canımı sıktı. Klasörde topu topuna 100 resmim var ama fotoğraflarda 436 tane gözüküyor freei sms ve diğer uygulamalarin bütün ikonları gözüküyor malesef biraz uğraştım ama olmadı sende de öylemi sana zahmet private deki 200009FE.txt dosyasıni buraya atabilirmisin birde onu deneyeyim. Yada şu freei sms in küçük resimleri gözükmesin istiyorum ben baya uğraştım ama yine çıktılar sen modlayıp buraya atabilirmisin birde öyle deneyeyim Allah razı olsun emeklerin için umarım aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlara da faydamiz dokunmuş olur...

muratturkan

Üye
ya bişey anlamadım ne kadar anlamsız bir anlatım

Atacan-

Atacan-

Üye
Rofs3 klasörü hangi programla açılıp düzenleniyor_? sadece roft3 klasörünü flasladım menü n8 iconları oldu bende bunu arıyordum nasıl değiştirim diye..sadece n8 klasörü ekli ve hack istiyorum birde şu oyunları kaldırmak istiyorum racer felan..nasıl roft3 düzenlendiğini anlatırsan sevinirim..
Veya detaylı anlatımı olan bi link varsa paylaşabilirmisin_???

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Rofs3 klasörü hangi programla açılıp düzenleniyor_? sadece roft3 klasörünü flasladım menü n8 iconları oldu bende bunu arıyordum nasıl değiştirim diye..sadece n8 klasörü ekli ve hack istiyorum birde şu oyunları kaldırmak istiyorum racer felan..nasıl roft3 düzenlendiğini anlatırsan sevinirim..
Veya detaylı anlatımı olan bi link varsa paylaşabilirmisin_???
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...es-kendi-fwsini-yapabilecek-utk4n-455791.html
Bu konudan rahatlıkla fw düzenlemesini öğrenebilirsin...
rofs3 ten sadece menü dizaynını değiştirebilirsin program ekleme ve silme işlerini rofs2 dosyasını düzenlemen lazım bunuda nokia fw editor ile yapabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt