Nokia 5800 Xm Kontör Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_WaRRioR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xm Kontör Sorunu
arkadaşlar devamlı bişeylerden dolayı köntor gidiyor bı bilginiz varmı yardımcı olabılırmısınız

aryscat

aryscat

Üye
Navigasyona giriyormusun?

deniz1991

Üye
arkadşım bbende de zaman zaman sürekli internete bağlanıo anlam veremiyorum fabrika ayarına dön sanırım sorunun çözülür.Eğer çözülmezse bir yere üyeliğin yeva telefonundaki bir uygulamadan da kaynaklı olabilir

omerynd

omerynd

Üye
eğer mobil internetin falan yoksa bence internet ayarlarını sil. Lazım olduğunda settings wizarddan hemen yapabilirsin. Ama arkaplanda bir uygulama olabilir ki bende aynısı olduğunda nokia emaili yakalamıştım :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Bende telefonu kapatıp şarja takmıştım bi 5tl vardı. Açtım teli geri dolunca bi baktım 1.60tl kalmış bilmem ne byte kullanılan miktar diyo bide utanmaz :) sanki netten şarj etti :) bu 5800'ı anlamak zor :D

omerynd

omerynd

Üye
nokia email den dir bence. Çünkü kapalı olsa bile arka planda çalışıyor çok garip ama :) ya nokia email ayarlarından varsayılan bağlantıyı değiştirin çalışmayan bir bağlantı seçin ya internet ayarlarını silin yada nokia emaili silin bence :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
telefonu daha kurcalamaktayım Nokia Email i keşfedemedim nerde o :)

bloodybending

Üye
nokia e mail sms gelen kutusunda yada uygulamalar içinde olur silmek için uygulamalardan direk kaldır diyebilirsin. Nokia e mail cidden kontör avcısı gibi birşey.

The_WaRRioR

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hepsini denicem

tlgcn38

tlgcn38

Üye
nokia e mail = posta kutusu mu

taha@27

Üye
paket veri bağlantısından bende kullanıyorum durduğu yerde kontör yiyo

punqermojo

Üye
Arkadaşım Telefonla alakası yok telefonla alakalı başka bir telefona tak dene yine giderse telefonda soruN vardrı ama
o bndede bi arar oluyordu tükcell çekiyordur büyük ihtimalle çünki bnde 1-2 günde bir 5 kontör ve 15 kontör çekiyor Turkcell sen anlamadan bi yerlere üye ediyor müşteri hizmetlerini arayarak onu kapatıyorsun bn ugraşmk isdedimedim yeni hat aldım böle bir sorun yok...

fatihkatar

Üye
Evt o nokia messaging e posta dan kaynaklanakta. Onu uygulamayı açıp sçnklr>araçlar>ayrlar>senk zamanı açarak düzeltebilirsin . . .

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
ewt

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
paket veriyi silin sorun kalmaz.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
internet ayararını paket veriyi falan hepsini toptan nereden sillcez

breakeromer

Üye
ya arkadaşlar şu e maili nereden sileceğiz benimde günlük olarak 50 krş um gidiyor..kesin olarak yapılacak bir şey var mı...şu bahsettiğiniz e meil olayı nasıl çözülecek..bu arada yeni format attım daha sorunu çözüp çözmediğini deneyemedim?? yardımcı olabilir misiniz?

fenerlicelal01

Üye
e mail programlarını kaldırın sorun cözülür

ozkan994

Üye
bendede oluyordu aynı sorun telefon kendi uygulamalarını güncelliyor bunu uygulamalar yazılım güncelleme ayarlardan dolaşımda bağlanı önce sor güncelleme için oto kontrolu kapalı yaparsan sorun kalamaz ben bu ayarları uyguladım şimdi rahatım

calypso16

calypso16

Üye
ewt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt