Nokia 5800 XM kamera sorunu yardım!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prank90

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM kamera sorunu yardım!!!!!!
Arkadaşlar teli 1.5 aydır kullanıyorum daha öncede oluyomu bilmiyorum ama oldugunu sanmıyorum hatırladıgım kadarıyla.Evet arkadaşlar derdim şu kamera açık iken görüntü modundayken tel yan duruyosa dik e çevirirken dik ise yana çevirirken ekranda 1snlik donma oluyo bu normal bişey mi yardım ltfn:aman2:

Perfect!

Üye
evet bu hep vardı bi sorun değil aslında görüntü modu değişiyo sadece

Perfect!

Üye
yatay ve dıkey çekim işte 2türlü çekim arasinda boyutlandırma farkı vardır o yüzden

Perfect!

Üye
evet böyle diyebiliriz yatay ve dikey 2 tane çek pcye at farkı anlarsın sanırım

empa35

empa35

Üye
bendede oluyo o olay ...

prank90

Üye
    Konu Sahibi
evet böyle diyebiliriz yatay ve dikey 2 tane çek pcye at farkı anlarsın sanırım

kardeş cok saol bilgilendirdin beni ögrenmek için soruyorum bu olay başka aletlerdede varmı mesela iphone,n97 vs

Perfect!

Üye
kullanmadım bilmiyorum onları

prank90

Üye
    Konu Sahibi
k cok saol

prank90

Üye
    Konu Sahibi
kamera ayarlarından oto. döndürme kontrollerini kapattıgımız zaman o takılmayı yapmıyo duyrulur :)))

zonern

Üye
Arkadaşlar benim telde ise kamera tuşuna bastığımda ekran kararıyor ve açılmıyor. sonra tekrar menüeye düşüyor.. anlıyacağınız sanki kamera yokmuş gibi davranıyor.. videoda izleyemiyorum... yardımcı olursanız sevinirim

SilentOne

SilentOne

Üye
normal ki bu

ultrasivas

Üye
bende de aynı sorun var.kameraya girdiğimde fotoğraf çektiğim zaman fotğraf işleniyor dyo ama ekran siyah bi şeklde kalıyo sonra kamerayı kapatıyo.aynı sıkıntı videoda da ne yapmak gerekir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt