Nokia 5800 XM Film İzleme Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

123s123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Film İzleme Sorunu !
Arkadaşlar Nokia 5800 Xpress Music telefonunda film izleyemiyorum,filmi açıyorum bir süre çok güzel izleniyor ama ondan sonra telefon donuyor ve kullanılmaz hâle geliyor.Bataryayı çıkarıp tekrar takınca düzeliyor ancak,tekrar izleyince yine aynısı oluyor.
Format Factory ile filmi 5800 XM'e uygun hâle getirerek atmıştım filmi.
Çözümünü söylerseniz gerçekten çok mutlu olurum,teşekkür ediyorum şimdiden.

R34Lw0rd

Üye
Telefonun versiyonu kaç ? en son versiyona güncelle

123s123

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun versiyonu kaç ? en son versiyona güncelle

Versiyona bakmayı hiç denemedim ama eğer güncellenince kesin düzeliyorsa güncelleyebilirim,telefon benim değil o yüzden kesin bir çözüm bulmam gerekiyor.

--------------- Ekleme ----------

klavye13

Üye
5800'da real player en fazla 20 dakikalık videoları oynatıyor. 30-49 dakikalık videolar donup kalıyor nedense. Onun için filmi parça parça atmak lazım.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
filmi 15 er yada 20şer dakikalık parçalar halinde izle

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
5800'da real player en fazla 20 dakikalık videoları oynatıyor. 30-49 dakikalık videolar donup kalıyor nedense. Onun için filmi parça parça atmak lazım.

yoo ben telefonumda 2 saatlik filmleri çok rahat izliyorum üstelik görüntü de kaliteli oluyo format factory ile çeviriyorum

Mert045

Mert045

Üye
bende 2.30 saat izlediğimi hatırlıyorum hiç donma falan yok ;)

slymns68

Üye
arkadasım senin dedigin sey bende de oluyor resetl,yor telefon kendini ben yatarak izliyordum filmi türk zekası iste telefonun ısınacağı aklıma geldi, vebende duvara tutarak izledim hiçbir sorun kalmadı yani kısaca ram ısınınyor ondan yapıyor yoksa bende format factory ile yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt