nokia 5800 film izlerken tel reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ediz96

ediz96

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 film izlerken tel reset atıyor
evet arkadaşlar nokia 5800 da format factory ile 5800 a çevirdiğim filmi atıp izliyorum ama izlerken filmin 15. dakikasında telefon kendi kendi reset atıyor ????

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
çok sık rastlanan bir sorun bu.Ram yetersiziliğinden kaynaklanıyor genelde ve batarya ısınmasına da yol açabiliyor genelde.Ben de karşılaşıyorum.Orjinal fw mi kullanıyorsun bilmiyorum ama ben Megalomaniaxın ve Sonedayin Cfwlerinde bununla pek karşılaşmadım pek.Bir dene derim kardeşim

Mert-77

Mert-77

Üye
evet arkadaşlar nokia 5800 da format factory ile 5800 a çevirdiğim filmi atıp izliyorum ama izlerken filmin 15. dakikasında telefon kendi kendi reset atıyor ????
Muhtemelen yüklediğin bazı programlardan kaynaklanıyor, önemli şeylerin yedeğini aldıktan sonra telefona hard format at, %90 sorunun çözülür, format atma konuları forumda mevcut. Flashing konusunda yeterli bilgin yoksa cfw işlerine hiç bulaşma.

ediz96

ediz96

Üye
    Konu Sahibi
hayir hic bilgim yok zaten alali 10 gun oldu hic bir bilgim yok hard format mi atayim diyorsun ?

--------------- Ekleme ---------------

bide orjinal fw kullaniyorum

--------------- Ekleme ---------------

hard format ın bir zararı varmıdır ?

ediz96

ediz96

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım ama sonra belli süre yapmadı ama şimdi yine reset atıyor tel :S

ediz96

ediz96

Üye
    Konu Sahibi
lütfen ilgilenin film izlmek için aldım 5800 ı ama film izlerken 20. dakikalarda donuyor hard format attığım halde :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt