nokia 5800 XM almayım mı?? :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 XM almayım mı?? :))
arkadaşlar 5800 xm almayı düşünüyorum da...siz nedersiniz,onun yerine daha ii o fiyata bi telefon varmı??

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
yeni NOKIA 5730 XpressMusic Dinle.Paylaş.Sohbet et :naughty::oke:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
ThE_GoDFaTHer* herkesten beklerdim senden beklemezdim bu soruyu (Nedense). 50 tane aynı konu var daha iyisi bu fiyata yok şu an piyasada. Tuşlu bişiler olsun istersen onu bilmem ama dokunmatik yada qwerty klavyeli modellerde "Bana Göre" en iyi model şu an 5800XM (Yatay pozisyonda tam ekran QWERTY klavye var). F/P Grafiğinde 100 Üzerinden 90 veririm. Arada bir can sıkıyor ordan 10 puan kırarım. Sen yinede bir arkadaşından falan al kullan biraz bak hoşuna giderse al 530TL vericeksin sonuçta az bir miktar değil aldın mı değmesi gerek. Bana göre değdi sana göre bilemem deneyip kendin görmelisin ;)

Kararında Başarılar.

Çok resmi oldum bu gece ya :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
al . :evet:

scuf

scuf

Üye
bütçe aralığın 500 e kadarsa al , yok 700 e kadar çıkar dersen samsung un yeni modelleri var onlara bak derim , 5800 ın özellikleri zaten her yerde var onlardan bahsetmicem bnm için tek kötü yanı çok kaba duruyor bi süreden sonra taşımaktan yoruluyosun telefonu özellikle kot pantolan cebinde falan taşıyosan , 5800 çok rahatsız ediyor cepte , samsungla yan yana geldiğinde çok kaba duruyor tasarım senn için önemli değilse 5800 özellik bakımından o fiyata alabileceğin en iyi tel desem yalan olmaz heralde.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
arkadaş doğru söyledi. Tabut gibi telefon ama özellik bakımından 5800 gereken herşeyi barındırıyor

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun arkadaşlar gerçekten çok yaralı oldu söyledikleriniz...bu arada bi telefoncu bana dokunmatiği 1 ayda bozuluyor dedi..gerçekten ölemi??

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sence öyle olabilirmi? telefoncuların dokunmatiklere karşı bi alerjisi var onuda çözebilmiş değilim. ekranla duvara çivi çakmadığın sürece bozulacak bişeye benzemiyor. 1 ay oldu nerdeyse ben 5230 umu alalı, ekranımda telefonumda bi değişim olmadı. Kullanıma da bağlı tabi. Ama gördüğüm kadarıyla sağlam telefon. 5230 & 5800 kendim kullandım diye demiyorum tavsiye ettiğim telefonlar ikiside.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ya ben 3 aydır kullanıyorum 5800XM. Ekranı sağlam merak etme ya bozulduğu falan yok. Telefoncular kendi kendilerine danridik dundirik şeyler uyduruyolar hepsi asılsız ve yalan ;) Kaliteli bir mağazaya git bakalım orada nasıl yardımcı oluyorlar istediğin her konuda :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence hemen alma telefonda hala arızalar çıkabiliyor sonraki partı bekle bence

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bence hemen alma telefonda hala arızalar çıkabiliyor sonraki partı bekle bence
yok yahu baba gibi telefon. benimde wifiye merağım olsa 5800 alırdım. bence fiyatına göre kral telefon. Fiyatları düşecek diyolar ama ne zamana düşer allah bilir

co123

co123

Üye
bence kesinlikle al kardeşim ben valla %100 memnunum

futbol123

futbol123

Üye
almanı tavsiye ederim

Godfather

Godfather

Üye
Bende düşünüyorumda ne yapsam bilmiyorum :D N86 mı alsam yoksa 5800 mı ?

scuf

scuf

Üye
5800 dokunmatiği bir süre sonra hafıza doldukça hantallaşıyor telefoncunun dediği bi nevi doğru en çok kullanılan özelliği dokunmatik ekranı böyle yaparsa diğer özelliklerini napayım , bence iyi düşün bende alırken herkez al al düşünme dedi ama insan kullandıkça anlıyor + larını - lerini , şu an 5800 ın fiyatı uygun olması zaten herkezin ilgisini bu telefona çekti 600-700 Tl civarı olsa bunun yarısı kadar tutulmazdı.

pomax

pomax

Üye
benimde kafam tek soru bu aliyim almiyim mi yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum v 4,0 dan donma olayı devam ediyor mu

Mygse

Mygse

Üye
5800 gerçekten güzel bir telefon özellikler açısından fln. Ama dedikleri gibi gerçekten "kaba" duruyor bence de. Fiyat/performans oranı süper ama tasarımı bence çok itici harbiden tabut gibi telefon. Bnm sana tavsiyem o fiyata 2.el temiz bir Iphone 2G alman. Ne dokunmatiğine bişey olur nede başka biryerine. Uygulamaları da cabası...
Nokianın dokunmatiği işe yarar tek telefonu x6 çünkü...

kara33

kara33

Üye
bence gözün kapalı all mükemmel bir telefon n97 den tek farkı kamerası ve klavyesinin olmaması ücretsiz mab vs birçok özellik ben kullandım çok sevdim şuan n97 kullanıyorum arasında hiç bir özellik farkı yok

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
tmm dır..bir kaç kişinin söylediği olumsuz yönleriyle ve videosunu izledikten sonra biraz daha beklemeye karar verdim...:bilmem::bilmem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt