Nokia 5800 XM Aldım Neler Yapabilirim Çok Acemiyim Telefonda Yardım??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnlineMaxi

OnlineMaxi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Aldım Neler Yapabilirim Çok Acemiyim Telefonda Yardım??
Merhabalar 5800 XM aldım telefon gayet iyi bence yanlız bir kac sorunum var menülerde geçişlerde kasma yapıyor video izlerken arada takılıyor birde sürüm v50 Arkadaşlar Sizden Tek bir ricam var özellikle nadir kardeş bu telefonda neler yapabirim ip uçları işime yarıcak programlar aklınıza gelen öneriyim vs. yazın çok acemiyim daha

omerynd

omerynd

Üye
kardeş öncelikle hayırlı olsun. Ilk olarak güncelleme yap tele. Sonra gereksinimin ne ona göre programlar yükle. Mesela office, pdf okuyucu gibi. Her bulduğun programı yükleyerek de şişirme telefonu. Gereksinimlerini soyle programlar önerelim

OnlineMaxi

OnlineMaxi

Üye
    Konu Sahibi
ya şöyle güncellemeleri derken şöyle birşey yaptım Yıldız kare 0000 yıldız galiba orada v50 yazıyor güncellemeler yok diyor

exe1454

exe1454

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-uygulamalari/ burdan sana lazım olan programları indir ve telefonuna yüklemeye başla omerynd arkadaşımızın dediği gibi çok fazla program yükleme telefon kasabilir sadece sana gereken programları yükle mesela el feneri programı benim çok işime yarıyo bunun gibi ihtiyacın olan programları yukarıda verdiğim linkten yükleyebilirsin

omerynd

omerynd

Üye
evet kesinlikle bu telefonla tek tek herşeyi yapabilirsin ama bilgisayar gibi kullanamazsın unutma. Telefon bu sadece beklentilerin ona göre olsun. Mesela ben internetime giriyorum dosya indiriyor winrarla çıkarıp istediğim şekilde düzenliyor sertifikalıyorum. Bilgisayarla yapabildiğim çoğu işi yapıyorum ama aynı anda değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt