Nokia 5800 XM - 15 Günlük (Garantili-Sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertech

ertech

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM - 15 Günlük (Garantili-Sorunsuz)
Merhaba,

18.12.2009 da hepsiburada.com'dan aldığım cihazımı, şirketten i-phone verdikleri için satmak istiyorum.

cihaz 15 günlük sayılır, versiyonu güncel, 3 yıllık sertifika aldım, NDrive navigasyon yüklü.

hiçbir sorunu yok, mp3 ve video özellikleri için almıştım. i-phone sonrası boşa çıkıyor.

502 TL'ye aldım. en son 450 TL'ye verebilirim.

faturası ve tüm kutu içeriği mevcut. 1 haftadır evde kutusunda duruyor.

ilgilenirseniz görüşelim.

teşekkürler.

osman4212

Üye
ben almayı düşünüyorum ama çok istiyosunuz sonuçta şuan sıfırı 500 ytl civarında ve siz kullanmışsınız isterseniz bir gün kullanın sonuçta tel 2.el olmuş doğal olarakta fiyatı düşer eğer uygun bir fiyatta anlaşırsak alırım

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
en fazla 400 eder

serkankay

Üye
Merhaba,

18.12.2009 da hepsiburada.com'dan aldığım cihazımı, şirketten i-phone verdikleri için satmak istiyorum.

cihaz 15 günlük sayılır, versiyonu güncel, 3 yıllık sertifika aldım, NDrive navigasyon yüklü.

hiçbir sorunu yok, mp3 ve video özellikleri için almıştım. i-phone sonrası boşa çıkıyor.

502 TL'ye aldım. en son 450 TL'ye verebilirim.

faturası ve tüm kutu içeriği mevcut. 1 haftadır evde kutusunda duruyor.

ilgilenirseniz görüşelim.

teşekkürler.

fiyatta anlaşırsak alabilirim n73 takasla yada direk elden nakit farketmez ilgilenirsen tel no:0535 365 49 10

bebeto1905

bebeto1905

Üye
bende garantili nokıa 5630 xm var 3g wifi hepsi mevcut takas düşünürsen

ciko6189

ciko6189

Üye
bende kenidisine bir fiyat teklifinde bulundum ama uygun görmedi
üyelerde aynı teklifi sunuyor hayırlı satıslar

osman4212

Üye
ben en son 400 verebilirim eğer ilgilenirsen msnden göüşelim anlaşırız bi şekilde [email protected]

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
450 bence fazla sonucata teli al kutusunu aç telefona doknma bile o 2. el olur

osman4212

Üye
bende öle diyorum arkadaşa ama illa 450 diyorsa kendisi bilir ama 450yede o teli satması imkansız bence

ada965

Üye
450 iyi bir fiyat bence ilerde almayı düşünüyorum ama şimdi değil şöyle bir 6 ay sonra arkadaş 550ye aldı 0 ı:oke:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşlar 520 ye bulursunuz 0'ını ustune biraz bekleyip 70-80 katıp 0 almak varken açıkcası 450 2.ele vermem

ertech

ertech

Üye
    Konu Sahibi
ben almayı düşünüyorum ama çok istiyosunuz sonuçta şuan sıfırı 500 ytl civarında ve siz kullanmışsınız isterseniz bir gün kullanın sonuçta tel 2.el olmuş doğal olarakta fiyatı düşer eğer uygun bir fiyatta anlaşırsak alırım

evet haklısınız 1 gün bile kullanılsa 2.el olur ama sizce de 1 yıl kullanılmış olması ile daha telefonda kimseyle konuşulmamış olması arasında fark yok mu ?

en fazla 400 eder

neye göre ?

fiyatta anlaşırsak alabilirim n73 takasla yada direk elden nakit farketmez ilgilenirsen tel no:0535 365 49 10

fiyat zaten uygun diye düşünüyorum, takas düşünmüyorum. tşk.

bende garantili nokıa 5630 xm var 3g wifi hepsi mevcut takas düşünürsen

takas düşünmüyorum, tşk.

bende kenidisine bir fiyat teklifinde bulundum ama uygun görmedi
üyelerde aynı teklifi sunuyor hayırlı satıslar

hayırlı alımlar size de...

ben en son 400 verebilirim eğer ilgilenirsen msnden göüşelim anlaşırız bi şekilde [email protected]

400 mümkün değil... Anlaşamayız... tşk.

450 bence fazla sonucata teli al kutusunu aç telefona doknma bile o 2. el olur

2.el durumuna biraz yukarda cevap verdim, tşk.

bende öle diyorum arkadaşa ama illa 450 diyorsa kendisi bilir ama 450yede o teli satması imkansız bence

görecez bakalım... satılmazsa evde durur, yedek telefon olarak...

450 iyi bir fiyat bence ilerde almayı düşünüyorum ama şimdi değil şöyle bir 6 ay sonra arkadaş 550ye aldı 0 ı:oke:

teşekkürler, ben de 553'e almıştım aslında, wordcard'a kampanya vardı 503'e geldi.

Arkadaşlar 520 ye bulursunuz 0'ını ustune biraz bekleyip 70-80 katıp 0 almak varken açıkcası 450 2.ele vermem

kimse kimseyi zorlamıyor arkadaşım, 70-80 fark dediğin %15 fark demek. aldığımız fiyatı da yazdık. yorum yazarken biraz daha dikkat ltf.

Not : Arkadaşlar cihazı İstanbul'da elden vermeyi tercih ederim. 2.el için yüksek sayılabilir bir fiyat istediğimin farkındayım ama inanın sıfır cihazı bu fiyata almış olacaksınız. istanbul dışı için kargoyla beraber fiyat bayaa yükseleceği için siz de tercih etmezsiniz...

tşk.

serkankay

Üye
Farketmez takas düşünmüyorsanız da kabulümdür istanbulda yaşıyorum elden nakit ödeyebilirim tabi fiyat hakkında konuşmak istemezseniz iyi satışlar dilemekten başka birşey yapamam
not: telefon sizde kaldığı her an garanti süresi azaldığı için değerini kaybedecek tabi piyasaya çıkan yeni telefonlarla bu değer dahada düşecek bana satmasanız da ortayolu bulsanız iyi olur

osman4212

Üye
arkadaşım sana son teklifim 410 tl eğer kabul edersen alırım.Zaten sıfırı şuan 490 500 tl gerçekten çok istiyosun benden söylemesi hem senin bu teli 550 ye yada 600 alman hiç birşeyi değiştirmez çünki telin 0 fiyatı şuan 500 tl ama sen bilirsin yinede..

ertech

ertech

Üye
    Konu Sahibi
Farketmez takas düşünmüyorsanız da kabulümdür istanbulda yaşıyorum elden nakit ödeyebilirim tabi fiyat hakkında konuşmak istemezseniz iyi satışlar dilemekten başka birşey yapamam
not: telefon sizde kaldığı her an garanti süresi azaldığı için değerini kaybedecek tabi piyasaya çıkan yeni telefonlarla bu değer dahada düşecek bana satmasanız da ortayolu bulsanız iyi olur

arkadaşlar az önce telefonda Serkan arkadaşım ile sözleştik. haftasonu bu alışverişi gerçekleştireceğiz.
pazartesiye kadar teklif yazmamanız rica.

satış gerçekleşirse p.tesi konunun kapatılmasını rica edeceğim.olmadı burdan devam...

teşekkürler, serkancım şimdiden hayırlı olsun.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Serkan şimdiden hayırlı olsun ;)

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
450 liraya 2.el alacağıma 500 liraya sıfır alırım bu benim görüşüm

ArslanArif

ArslanArif

Üye
hayırlı olsun

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
450 vermez kimse arkadaş 500 e sıfırı var senin aldığın gibi hepsi burda.comda
:S

ertech

ertech

Üye
    Konu Sahibi
telefon satılmıştır arkadaşlar, konu kapatılabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt