Satılık 41mp Nokia 808 Pureview Full Temiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
41mp Nokia 808 Pureview Full Temiz
Arkadaşlar yeni telefon aldığımdan dolayı çok severek kullandığım cihazımı satıyorum,

Cihaz hakkında söylenecek fazla birşey yok aslında. piyasadaki tüm telefonların birkaç gömlek üstün bir kameraya sahip. 41 megapiksellik sensörüyle, 34 megapiksellik 16:9 formatında fotoğraf , yada 4:3 formatında 38 megapixellik fotoğraflar yakalayabiliyoruz. Ya da istersek pureview modunda 3 , 5 veya 8 megapiksele düşürüp , hiçbir parazitlenme kumlanma olmadan "kayıpsız dijital zum" özelliğinden faydalanabiliyoruz. Cihazın 3 megapiksellik fotoğraflarının bile ağzınızı açık bırakacağından eminim. Aynı zamanda Xenon flaşı ve video ve odaklanma için led flaşı vardır vardır, geceleri çok güzel iş görüyor.

Ayrıca belle fp2'ye birçok yeni özellik eklenmiş. NFC , blutooth 3.0 Büyük ekran HDMI modu, Araç Modu, DLNA Oynatıcı vs. gibi. Symbian öldü diyenlere inat Nokia, tüm ihtiyaçları karşılayabilecek güncel özellikleri esirgemeden bu telefona eklemiş. Özellikle tek tuşla el fenerini aktif etme özelliği ve pek az telefonda bulunan fm transmitter olayı bir harika.

Cihaz NokiaCom A.Ş garantilidir. Mart 2013'de satın alınmıştır. 15-16 ay daha garantisi devam etmektedir. Faturası vardır. Rengi siyahtır. Kasada ve ekranda tek 1 çizik bile yoktur. jelatinli kullanılmıştır. Kutu içeriği tamdır ve orjinal kutusunda gönderilecektir. Sıfır cihazlardan farksızdır.
[TBODY] [/TBODY]
Fiyat: 540 tl'dir

fiyat 550 tl olarak güncellenmiştir. satış devam etmektedir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mhrylmz

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Guzel fiyat :oke:

Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
bencede :)

reaperfather

Üye
S3 Mini ile takas olurmu ?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Gerçekten güzel kullanmış arkadaş

Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
fiyatı bi an 450 gördümde heycan bastı :D

• Beğen
Tepkiler: Auglia
sailfish

sailfish

Üye
fiyatı bi an 450 gördümde heycan bastı :D
üstad bir ara GüvenAyvalı isimli üye bana 425 e bırakıyordu cihaz çok temizdi gel görki benden o kadar nakit çıkmadı ne de olsa öğrenciyiz GüvenAyvalı isimli üye konuştuğumuz günden beri siteye girmiyor :D

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
üstad bir ara GüvenAyvalı isimli üye bana 425 e bırakıyordu cihaz çok temizdi gel görki benden o kadar nakit çıkmadı ne de olsa öğrenciyiz GüvenAyvalı isimli üye konuştuğumuz günden beri siteye girmiyor :D
bende yorum yapmıştım ama gel gör ki çocuk firari :D eğer istersen bi konuş

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Çok iyi L920'm olmasa alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Auglia
sailfish

sailfish

Üye
Ankara elden almak istiyorum ama yine de sağol ah ulan telefon numarasını da almadık
bende yorum yapmıştım ama gel gör ki çocuk firari :D eğer istersen bi konuş
Ankara elden almak istiyorum ama yine de sağol ah ulan telefon numarasını da almadık

mhrylmz

mhrylmz

Üye
Selamlar tekrar dan yazıyorum Size. Istanbulda iseniz ciddi talibim. Mesaj olarak numaranızı alabilirsin görüşebilirz

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici

keseroglu

Üye
Arkadaşlar yeni telefon aldığımdan dolayı çok severek kullandığım cihazımı satıyorum,

Cihaz hakkında söylenecek fazla birşey yok aslında. piyasadaki tüm telefonların birkaç gömlek üstün bir kameraya sahip. 41 megapiksellik sensörüyle, 34 megapiksellik 16:9 formatında fotoğraf , yada 4:3 formatında 38 megapixellik fotoğraflar yakalayabiliyoruz. Ya da istersek pureview modunda 3 , 5 veya 8 megapiksele düşürüp , hiçbir parazitlenme kumlanma olmadan "kayıpsız dijital zum" özelliğinden faydalanabiliyoruz. Cihazın 3 megapiksellik fotoğraflarının bile ağzınızı açık bırakacağından eminim. Aynı zamanda Xenon flaşı ve video ve odaklanma için led flaşı vardır vardır, geceleri çok güzel iş görüyor.

Ayrıca belle fp2'ye birçok yeni özellik eklenmiş. NFC , blutooth 3.0 Büyük ekran HDMI modu, Araç Modu, DLNA Oynatıcı vs. gibi. Symbian öldü diyenlere inat Nokia, tüm ihtiyaçları karşılayabilecek güncel özellikleri esirgemeden bu telefona eklemiş. Özellikle tek tuşla el fenerini aktif etme özelliği ve pek az telefonda bulunan fm transmitter olayı bir harika.

Cihaz NokiaCom A.Ş garantilidir. Mart 2013'de satın alınmıştır. 15-16 ay daha garantisi devam etmektedir. Faturası vardır. Rengi siyahtır. Kasada ve ekranda tek 1 çizik bile yoktur. jelatinli kullanılmıştır. Kutu içeriği tamdır ve orjinal kutusunda gönderilecektir. Sıfır cihazlardan farksızdır.
[TBODY] [/TBODY]
Fiyat: 540 tl'dir

fiyat 550 tl olarak güncellenmiştir. satış devam etmektedir.

resul12901253

resul12901253

Üye
nasıl yani fiyat tekrar 550 tl mı oldu :D

Auglia

Auglia

Üye
    Konu Sahibi
o yorum eskide kalmış hocam :) fiyat en son 540 tlydi. cihaz satıldı sayılır zaten :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
2. el ilan kurallarına uyunuz burası sohbet yeri değil.

asisempatiq

asisempatiq

Üye
hocam n8 ile takas olurmu olursa farkı ne olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt