Nokia 5800 wlan baglantisini nasil yaparim ?

Sponsorlu Bağlantılar

wldyslw

wldyslw

Üye
halic76 kardeşime katılıyorum atmış ve tutmuş desek yeridir bende de aynı problem vardı nokia'ya mail atıım beni aradılar problemin onlarla alakalı oladığını söylediler modem şirketine (ZyXEL) mail attım cevap verdiler bir ayar ile yani modemde yapmam gereken bir ayar yaptım ve gayet rahat giriyoum... bu sorunla bizim iş yerinde de karşılaştım yine aynı şeyi yaptım ve çözüldü...

macasko

macasko

Üye
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-wlan-sorunu-acil-yardim-2-a-399258.html

ARKADAŞLAR CEP TELEFONUMLA İLGİLİ BİR SORUNUM WAR YUKARIYA LİNK VERDİM Bİ BAKRMSINIZ İLGİLENİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM TEŞEKKÜRLER...

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-wlan-sorunu-acil-yardim-2-a-399258.html

ARKADAŞLAR CEP TELEFONUMLA İLGİLİ BİR SORUNUM WAR YUKARIYA LİNK VERDİM Bİ BAKRMSINIZ İLGİLENİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM TEŞEKKÜRLER...

Dark Magic

Üye
firmware den olmaya?

cellat1911

Üye
arkadaşlar ben biliyom ağ geçiti izin vermiyor hatasına wpa yı 802 bilmem ne yapın

hulyakayak

Üye
hiç biri olmuyor

--------------- Ekleme ---------------

5800 wifi ile evden bağlanamıyordum sonun da yaptım, benim modem zyxel p-660w-tx modeli....
zyxel kolay kurulum programını açıyorsunuz ayarlar-Gelişmiş konfigürasyon diyorsunuz
Ağ-Yerel Alan Ağı-Gelişmiş Kurulum a basın
Herhangi İp Kurulumu kapalı olsun. ben böyle yaptım telden bağlanıyorum artık:oke:

TEŞEKKÜRLER. Şimdi oldu. Modem aynı telefon aynı

0mertr

Üye
benim telefon ingilizce ona göre anlatmım yapan var mı??

furkan5800

furkan5800

Üye
arkadaşlar 5800 xm telefonun hattını çıkarıp hatsız moda aldım hemen internet e giriim dedim wlan bulmadı arada 3 dk falan geçti sonra girdi telefeonda hat varken böyle bi sorun oluşmuyor :heyo::heyo::heyo: yardım ltfen

mathsdaisy

Üye
benim sorunum çok daha farklı.yani şöyle ki;bu zamana kadar telefonumdan facebook sayfasına her an girbiliyodum.dün ne olduysa oldu artık sadece facebook sayfasına girerken ağ geçidi hatası veriyor.sebebini bir türlü bulamadım.diğer her sayfaya girebiliyorum.bunula ilgili bişey duyan bilen varsa nollur yardımcı olun arkadaşlar....

a s d f g 123

Üye
arkadaşlar.5800 aldm yeni.önceden kablosuz ağa girebiliodum.iki gündür sorun oluştu giremiorum çıldrmak üzereyim.telefon kablosuz ağı buluyor yine ama bilgilere girdğimde hani nekadar çektiğine bakmak için weri yok yazıyor.ve hangi ağa grmek istiyorsam bi altındaki ağa bağlanmaya çalışıyo kendiliğinden neden öyle oluyo yardım edin lütfwnnn

ciziq

Üye
Arkadaşlar wlan giriş yaptığınızda bağlantıkurulamadı zaten suan kulanıor gibi hatalar veriordu formda da bakmıştım bir cok kişi bu yuzden mahdur olmus aynı sorunu bende yaşadım ve Buldum

Cözüm
Nokianın kendi sitesinden indirdiniz v5....bilmem kac yazılımı yuklediğinizde bu sorunu yaşıorsunuz
telefonunuza hard format atın yani YEŞİL+KIRMIZI TUŞ +KAMERA TUŞU VE KAPATMA tuşlarına aynı anda basın tele format atıktan sonra ilk işiniz wlan girmek olsun ama sakın telfonunuzun dosya yöneticisine aldığınız yedeklerinizi geri yuklemeyin.Yukleyeceksenizde eğer dosya seceneğini secmeyin Emin olun sorunuz düzelcektir :oke:

Yardımım Dokunduysa Ne MutLu

Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.

12afat12

Üye
arkadaşımda aynısı war 5800da deill wlan olan bazı telefonlarda oluor bnun nedeni walnn şebekesi dşük olması weya bir çok kişinn bağlanmasıdr modemnizn şifresinde noktalam işaretleri kullanmaın ben kendimm çin malı pixma çin malı iphone yani kullanıyorumm 2 aydr kullaniorumm hiçbir srunn yokk ilk başta öyleidi bnde bu dediklermde hepsni kntrolettimm yaptımm modemin şifresni değiştrinn ..................i

en önemlisi modeminize şife kyunn olmasa ben burdaımm

umutyyxxx

Üye
aynısı bendede oluyor lutfen yardım tel 5800 alalı 1 ay oldu hep ag geçidi cewap wermiyor diyor

00001

Üye
kardeşim senin internetinde sorun vardır benimkisi gayet iyi bağlanıyor

nurica

Üye
arkadaşlar bn haha kolay yolunu buldum.şimdi ayarları açın.bağlantıyı açın.kablosuz lan a tıklayın.seçeneklere basın.sonra ayarlara basın.gene seçeneklere basın.gelişmiş ayarlara tıklayın evet e basın.işiniz bitti kolay gelsin

bladetwo

Üye
sorunu şu elle ip verceksin
airties için
192.168.2.** (2 ila 254 arasıdır)uzak bi rakam tavsiye edilir örneğin 35 gibi
ağ maskesi
255.255.255.0
ağ gecidi
192.168.2.1

ayrıca dns yi değiştirmniz geekiyor yapmazsanız aynı hatayı alırsınız
dns olarakta
192.168.2.1
girebilirsiniz

not sadece 1.dns yi değiştirin

iyi şanslar

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
bendede iş yok arkadaş ıp ayarlarına girip ayrları yapıyorum ama ağ geçiti izin vermiyor diyor arkadaşlar

Com1ng

Com1ng

Üye
sorunu ç.özen varmı arkadasşar

rottweiler reis

Üye
ARKADAŞIM BENDE BAYA UĞRAŞTIM SONUNDA ANLATACAĞIM ŞEKİLDE BAĞLANDIM::
MENÜ- ayarlar-bağlantı-hedefler-erişim noktası na gir ''kulllanılabilir erişim nok.otom.konyrol edilsinmi'' diyecek 'hayır' de:. eriş,m noktası seçin diyecek ''kablosuz lan'' ı seç.. sonra çıkan kısma telefonunun çevresindeki çeken wlan ağlarından birinin adını (küçük büyük harf e dikkat et) aynen yaz.sonra tamam de..(tabi ağ z olacak yada ni biliyor olacaksın).''hedef seçin'' diyecek ''internet'' deyin.böylece yeni erişim noktası eklemiş olacaksın..sonra geri çık menüye gir.. internete gir..herhangi bir sayfanın adresini yaz .. BAĞLANTI SEÇİN diyecek ortadaki İNTERNET''yazdığın ağın adı'' i seç. böylece bağlanmış olacaksın..

saolasın kardeşim

AlpReis

AlpReis

Üye
konu için teşekkürler