Nokia 5800 Wireless Hakkında Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dontstop86

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Wireless Hakkında Yardım..
Merhaba Arkadaşlar..

3 gün önce 5800 XM aldım.. Şöyle bi sorunum var Etrafımdaki Wireless bağlantılarını görüyorum şifre yazıyorum ve şifre onaylanıp bağlanıyor buraya kadar tamam..
Ama internet yada msn vb. şeylere giremiyorum şimdi telefonun modem ayarlarınımı yapmak lazım mesela ip vb şeyler gibi yoksa bağlandığım modemdenmi bi ayar yapılması lazım bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim..

Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum

İyi forumlar..

karloff

Üye
internet bağlantısı sırasında hata veriyormu? veriyorsa nasıl bir hata veriyor?
Bunları yazarsan yardımcı olabiliriz

dontstop86

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantısı sırasında hata veriyormu? veriyorsa nasıl bir hata veriyor?
Bunları yazarsan yardımcı olabiliriz

İnternet ayarlarını kontrol ediniz diye bir hata veriyor.. Wireless e bağlanıyor ama msn yada herhangi bir internet sitesine bağlanmaya çalıştığımda bağlantı başarısız ayarları kontrol ediniz diye bir yazı çıkıyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlarda ağ ayarlarına gir hedeflerden bağlanmak istediğin ağı kaydet ve onu birincil yar..sonra gir..

karloff

Üye
kullanmak istediğin bağlantıyı ERİŞİM NOKTASIna ekledinmi??

dontstop86

Üye
    Konu Sahibi
kullanmak istediğin bağlantıyı ERİŞİM NOKTASIna ekledinmi??
Evet öncelikli olarakta atamıştım.. Yine bağlantı başarısız internet ayarlarınızı kontrol ediniz diyordu acaba bağlandığım modemdenmi kaynaklanan birşey var yoksa telefondanmı

karloff

Üye
evimdeki modemime telefon ile bağlanamıyorum ve sorunuda çözemedim. Bağlanmak istediğin ağa başka birisi telefon ile bağlanabiliyormu?
ağın sahibi ile görüşmende fayda var

dontstop86

Üye
    Konu Sahibi
evimdeki modemime telefon ile bağlanamıyorum ve sorunuda çözemedim. Bağlanmak istediğin ağa başka birisi telefon ile bağlanabiliyormu?
ağın sahibi ile görüşmende fayda var

Başkası telefon ile bağlanıyormu bilmiyorum.. Tamam bi görüşeyim Teşekkür ederim

idogus

Üye
Bende de aynı sorun vardı. Modemim ttnet'ten aldığın zyxel modem fireware yazılımı güncel değildi. Güncelledim şu anda rahatça bağlanabiliyorum. Birde bağlantı ayarlarından bağlantı kurma bırak browserin kursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt