Nokia 5800 vs. N8

Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
bu nasıl soru ya :kop:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tabiki 5800. 3.2 MP Kamera,128 mb ram ve Symbian'ın en iyi jenerasyonu var.

- - - Eklendi - - -

:ah

n8 de 12mp kamera var kamera yönünden her türlü işletim sistemi daha hızlı bir telefon n8 hertürlü iişlemci ram dha yüksek hafıza daha fazla daha ne diyim şakamısınız siz ya bmw m3 le bugatti gibi bir eşy bence bu her yönden n8 tabiki

PriZm

PriZm

Üye
n8 de 12mp kamera var kamera yönünden her türlü işletim sistemi daha hızlı bir telefon n8 hertürlü iişlemci ram dha yüksek hafıza daha fazla daha ne diyim şakamısınız siz ya bmw m3 le bugatti gibi bir eşy bence bu her yönden n8 tabiki
Ben şaka değilimde konu biraz fazla şaka.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Ali yine yaptın yapacağını :)

aleranol

aleranol

Üye

Vay bee hakkaten n8 daha iyi. :ehe

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Tavukla kaz tartılmış tavuğun gö z ü patlamış

Tr.JustWatch

Üye
Tabiki de N8:-)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bu Mercedes ile Anadol'u karşılaştırmaya benziyor. Tabiki N8.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bencede n8

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Vay arkadaş konu almış başını gitmiş ; bir Allahın kuluda acaba EFSANE (bknz:Aykut) gerimi döndü dememiş :ehe :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ikisi de iyi degil 5230 oneririm hem wifi da yok onda

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Tabii n8 görünüşü yeter ama benim sana tavsiyem symbian alma çok yavaşlar android al boşuna paranı çöpe atma :good:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
avcitalip

avcitalip

Üye
2007 Mercedes-Benz'mi daha iyi yoksa 2013 Mercedes-Benz'mi daha iyi gibi bir soru olmuş,mantıklı düşünülürse cevap bulunur :hmmm

ben N8 diyorum + olarak kamerası tek atar :)

brksnr

brksnr

Üye
Herşeyden önce N8 de GPU var 5800 da yok :D :D onun dişinda RAM,kamera,kasa kalitesi vs. vs. N8 çok rahat ezer bence :)
Bu arada iyi sacmalamissin :D:D