Nadir bana ancak sen yardımcı oLabiLirsin.. mesaj gönderemiyorum nedendir biLinmez neyse.. programı teLefona yükLedim hersey tamam hackLedimde bir sorun yok.. ama uyguLamaLarda animepLus'ın simgesine tıkLıyorum acıLıyor hemen geri kapanıyor tekrardan.. her defasında böLe neden anLamadım.. sorun nedir sizce yanLıs birşey yapmış oLamam deniLeni aynen yaptm bir sorunLada karşıLaşmadım.. teLefon tam hackLı unsigned yazıLım yükLedim.. sinir oLdm ya..
Python Linkteki python zaten onun verdiği Linktekini indirip yükLedim.. o kadar ugrastım bunu yapmak ıcın hackLedm zaten teLefonu ama smdidide program acıLmıyor böLe bişe oLurmu ya
Servis paketi dediğin ne peki ? eger yazdıgın cevap banaysa servis paketini nerden temin edicem ve nasıL çaLıştırıcam onuda beLirtirsen sevinirim hacı yaa
c2zmaker programı ile c2z.rmp oluşturup eatches e atcan
--------------- Ekleme ---------------
Teşekkürler yaptım ellerine sağlık fakat verdiğin dosyadan 2 sis. dosyası çıkıyor yapamayan arkadaşlar önce animeplus2.0.sis i daha sonra anemplufix.sis i yüklesin (bende o kadar uzun sürmedi---en fazla 1 dk)
hocam her şey tamam ama bu animenu yu kurmaya çalışınca dosya bozuk hatası alıyorum sebebi nedir baska forumlarda hatta yabancı forumlarda bile aldım..