NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

semicik

Üye
Arkadaşlar v51 de çalışmaz dimi bu?

AYNA

Üye
verdiğin programın içinden addons 1 ve 2 çıkmadı.. anime programı var diğerleri yok malesef

bu efechti bulabilirmisiniz

ve bu anlatın şekilde bu efecti nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

AYNA

Üye
Ben bunu satioya yapacaktım bir türklü hackleyemedim.. hellox2 ile olmadı üstüne 29 tane sanal sürücü oluşturdu kapamadı sürücüleri silemedim telefona format atmak zorunda kaldım.

mertek07

Üye
5800 xm de çalışırmı bu yha bilgisi olan warmı ?

bu efechti bulabilirmisiniz

ve bu anlatın şekilde bu efecti nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

yanlş hatırlamıyosam senin aradığın raiden effect zaten bi arkadaş forumda vermisti cfw6 olarak aratırsan modifiye bölümünde mevcut

halilom

Üye
yazılanların hepsni yaptım ama hello0x2 programını çalıştırıyorum telde sabaha kadar unpacking file diyo ve bi türlü son bulmuyo....

AYNA

Üye
yazılanların hepsni yaptım ama hello0x2 programını çalıştırıyorum telde sabaha kadar unpacking file diyo ve bi türlü son bulmuyo....

Aynen bendede aynısı oldu ve xplore programıyla bir girdim 29 tane sanal sürücü silemedim sinir oldum format attım..benim telin markası SATİO..

caglet

Üye
Mükemmel birşeye benziyor .. saol

jimmy91

Üye
Dostum paylaşımın için sağol birçok arkadaş daha işin başında hack nedir sertifika nedir sorularından bıkkınlık geldi artık halbuki biraz araştırma yapsalar herkes öğrenicek ama neysee.Benim bi isteğim olucak bu animasyonlar pek hoşuma gitmedi 1-2 tane favorim var bunların başka animasyonları var youtube ta felan görmüştüm google da kaç kere aradım ama bulamadım sen yada bulan arkadaşlar upload ederse minnettar olurum.(ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)