Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ozgunb

ozgunb

Üye
Ben de kurdum. Yenilik yok diyorsunuz da bu telefondan pek birşey beklemeyin zaten malzeme ortada.

ribac

Üye
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz... Benim güncelleme kontrolünde güncelleme yok diyor... nokianın sitesinden de baktım hala v52 var... nasıl yapamaz bu güncellemeyi yardımcı olurmusunuz lütfennn...

prens-18

Üye
ben yükledim telefonun dili ingilizce oldu türkçe dil seçeneği yok yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(

yakupkoc

Üye
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz... Benim güncelleme kontrolünde güncelleme yok diyor... nokianın sitesinden de baktım hala v52 var... nasıl yapamaz bu güncellemeyi yardımcı olurmusunuz lütfennn...

Aynı sorunla bende karşılaşıyorum bende konu açtım ama ilgilenen yok çok uğraştım nokia suite ve wifi ilede denedim ama sürekli V52.0.07 yi buluyor yeni güncelleme yok diyor.

kieka07

Üye
ÇOK MEMNUNUM V60'DAN SADECE TUŞ KİLİDİ SAĞDAN SOLA SOLDAN SAĞA OLSA GÜZEL OLUCAKMIŞ:hmmm

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorunla bende karşılaşıyorum bende konu açtım ama ilgilenen yok çok uğraştım nokia suite ve wifi ilede denedim ama sürekli V52.0.07 yi buluyor yeni güncelleme yok diyor.

eger v52.0.101 kullamıorsanız guncelleme gözükmeyebilir o yuzden v60 dosyasını navifirm ile indirip flashlayın ...

berrakkk

berrakkk

Üye
arkadaşlar lütfen bi cvp verin güncellemeyi yaparken hafıza kartını çıkarmak gerekiyomu

jehrooo

jehrooo

Üye
ya beyler v60 yaptım yapmaz olaydım telefona ram dayanmıyor :( internete her girdiğim de hafıza dolu deyip duruyor acaba benim telefonda mi anormallik var yardım lütfen.

EFG_07

EFG_07

Üye
hayır hafıza kartını çıkarmana gerek yok ayrıca evet benim telefonda da aynı sorun var internete girdiğim zaman hemen hafıza dolu yazısı çıkıyor

mito1172

mito1172

Üye

o hatayı biliyorum.bazı videolarda yapıyor bunu.ucplayer ya da julyplayer ile o videoları açmayı deneyin.

----------Eklendi @ 20:42:14 ---------- Yazıldı @ 20:40:22 ----------

maalesef şimdilik yok.ama hack yaptıysanız aio patch isimli konuma göz atmanızı öneririm.
aio patch
sağol bilgi için:good: sonradan farkettim ki genelde facedeki videolarda yapıyor bunu,youtubede yok.
bence güzel olmuş hızlanmış ve bende ram dolu veya nete girerken hafıza dolu uyarısı vermiyor.
verenlere tavsiyem geçmişi arada temizleyin çok doluysa bunu söylemesi normal:good:ben çok memnunum kısaca v60 dan.

ufuka231

Üye
arkadaşlar bende ne telefon güncellemelerinde ne de nokia suitete güncelleme çıkıyor. Telefon tamamen orjinal v52 yüklü ve güncelleme bulunamıyor. benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı? Bu problemin çözümü hakkında fikri olan var mı? Bu arada işe yarayacaksa telefon red

ibokara

Üye
Telefonunun product kodunu navifirmdeki v60 güncellemesinde turkey blue-red-black product koduna göre nemesis programıyla değiştirin, telefonu ovi suite bağlayın ovi v60 ı görüyor sonra yükleyebilirsiniz normal olarak.

ufuka231

Üye
Telefonunun product kodunu navifirmdeki v60 güncellemesinde turkey blue-red-black product koduna göre nemesis programıyla değiştirin, telefonu ovi suite bağlayın ovi v60 ı görüyor sonra yükleyebilirsiniz normal olarak.

navifirmde benim telefonun sürümü yok. (579269) bunun yerine başka red yüklesem sorun olur mu ki

ibokara

Üye
Benim telefonun koduda yoktu benim tel mavi olan ordaki kodu yazdım yükledim sorun olmadı

santos15

Üye
bakalım bi teşekkürler

oqus__16

oqus__16

Üye
bende güncelleyemiyorum güncelleme yok diyorr ??

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
navifirm den orjonal v60 dosyalarını indirip flashlayın tamamdır

''Kaf-Kef''

''Kaf-Kef''

Üye
Arkdaşlar bende 5800 güncelleme olmuyor telefondan yapıyorum güncelleme yok diyor pc suitte yapıyorum ordanda yok diyor şimdiki sürüm v52.0.007 nasıl yapabilirim navifirm dende pek çakmadım bi yardımcı olurmusunuz?

erenekiz

Üye
5800 Black telefonum servisten v60.0.003 kurulu geldi (ayarlar/telefon/ekran/ışık sensörü) %75 ile %100 yüksek ayara getirdiğimde parlaklık arasında hiç fark yok. v60.0.003 kullanan arkadaşlar sizde böyle bir problem varmı yardım lütfen

maremar

Üye
sahanem

Üst Alt