Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 v52 den v60'a Nasıl Geçerim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By.zKn
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 v52 den v60'a Nasıl Geçerim ?
arkadaşlar *#0000# yapıyorum güncellemeleri kontrol et diyorum geçersiz sunucu diyor, sunucuya baglanmıyor,
nokia.com.tr den bakıyorum son güncelleme v52'dir diyor.
v60 'ı nasıl yükleyebilirim yardım bekliyorum teşekkürler
By_GaBLiN
Üye
Ovi suite ile dene
CpT|DoCToR
Üye
Arkadaşlar benim sorunum şu telefon güncellemeyi buluyor,indiriyo kuruyo reset atıyo ama açılınca güncelleme yüklenmedi diyor delircem
Symbianist
Üye
En iyisi flash atarak yazılım yüklemek bu tip durumlarda.
By.zKn
Üye
Konu Sahibi
tamamdır arkadaşlar güncelledim *#0000# den wifi ile bağlanarak güncelledi ancak, hepinize teşekkürler
always103
Üye
arkadaslar benim tell hic bir sekillde bulmuyo yardım pls 5800 kırmızı
hakan_710
Üye
nokia software updater ile dene eğer bulmazsa phoenix ile yapman gerek yardım istersen pm at yardımcı olurum uygun bi zamanda
isayhan
Üye
dostum bende çok denedim nokia yı bile aradım her telefonun kodu ayrışmış o yüzden her kod için güncelleme farklı
hakan_710
Üye
onların dedikleri product kodu. ya bu kodu nss ile değiştirip nokia software updater kullanacasın ya da phoenix le kolayca atabilirsin. eğer bilmiyosan bilen birinden yardım iste sonra telefon elnde kalmasın
dj_fatih_32
Üye
beyler bende de aynı sorun var nemesis phoenix NaviFirmPlus hepsini indirdim product keyle mi yapayım nasıl yapılır biri bi yardımcı olabilirmi
mucahitherken
Üye
Ya bnde güncellemeyi kontrol et dynce beklyo kontrol edyo.Sora da güncelleme yok dyo.Tel:5800v52