Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

Murad4

Üye
Hangi verisyonu begeniyorsunuz v40 mi v50 ?
Hangisinde kamera çok kaliteli resimler çekebiliyor ?
Hangisi daha hizli ?

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
yaa bnmle neden ilgilenmiyo:S müzik çalarda seçeneklerdeki bul butonu gitmiş bunun için ypcak hiçbişe yokmu??? bn v40 ı geri istiyorummm yapamayızmı oyle yaA:S

Yardımcı olmak isterim ama bişey bilmiyorm kardeş öyle bişey başıma gelmedi hiç bi fikrimde yok niye öyle oluyor. format atmayı dene. eski versiyonu niye yüklüyrsun kötü olsa nokia güncelleme çıkarmaz zaten

--------------- Ekleme ---------------

Hangi verisyonu begeniyorsunuz v40 mi v50 ?
Hangisinde kamera çok kaliteli resimler çekebiliyor ?
Hangisi daha hizli ?

Anlamsız bi soru. Güncellemeler telefonu ilerletmek içindir aralarında seçim yaplıacak şeyler değildir yani. v50 v40daki hataların düzeltilmiş ve gelişmelerin yapılmış halidir. böyle bi soru sorman ilginç

internet falan gitmedi herşey normal gidiyodu telefon bağlantısı kesildi bataryayı usb kabloyu çıkar geri tak terkrar deneye bas dedi yaptım bi kac kere olmuyor

Telefon açılmıyorsa servise vermenden başka bi yol gelmiyor aklıma.

Kaan.13

Üye
Arkadaşlar bu hack olayı nedir acaba bilen varsa söyleyebilirmi lütfen bir tek bunu anlamadım ..

SüPeR ßişe yha V50 MaKineYeDe ßiraZ Hizda Katti

yükledik bakalım hadi hayırlısı

win 7 de programi acamayanlar: sag tusa basin ayarlardan türkcesini bilemiyorum uygunluk galiba, sectikten sonra xp yada vista neyi isterseniz secin ve program calissin. kolay gele.

serviste yükletin ücretsiz yüklüyolar. quick office geliyor.
ayrıca format atılınca hafıza kartına da bilgisayarda format atmak gerekiyormuş

enjo3

Üye
arkadaslar ben v50 yi yukledım ama download programı silinmiş acaba nasıl yapabılırım fıkrı olana varsa yazsın

Ya bide ekranın aydınlatması biraz daha kuwetli olsa hava güneşliyken dışarda telefonun ekranı görünmiyo resmen

argonon

Üye
Arkadaşlar telefonun dokunmatikliğinin ,özellikle 3. parti yazılımlarda hissedilebilir oranda iyileştiğinin altını çizmekte fayda var,bunun yanı sıra telefon rehberindeki gezinmenin çok kolaylaştığını söylemek istiyorum...
Telefonumda veri kaybı olmadı ,ufak tefek aksaklıklar a bence fazlasıyla değer..

ya Nadir abi ben güncellememi software updater dan yaptım ve telefon acıldı hard format atmadım atmak ne işe yarayacak ki,,telefondan hic bir veri gitmedi gider diye yedekleme yapmıştım ama gitmedi.. ayrıca bu ouickoffice ve rihanna denen bölümler de telefonda cıkmadı ne yapmalıyım,,,format atmasam ne olur,,,, şimdiden teşekkürler

az evvel güncelledim üstünede hard formatt attım tek sıkıntım müzik listesinde kinetic cok yavas cekiosun aşağı az gidio nasıl yapcam onu ?

ya Nadir abi ben güncellememi software updater dan yaptım ve telefon acıldı hard format atmadım atmak ne işe yarayacak kitelefondan hic bir veri gitmedi gider diye yedekleme yapmıştım ama gitmedi.. ayrıca bu ouickoffice ve rihanna denen bölümler de telefonda cıkmadı ne yapmalıyım,format atmasam ne olur şimdiden teşekkürler

borulce

Üye
hay arkadaş yaaa.v40 yüklüyken sarjım3-4 gün gidiyodu.v50 yi yükledim 2 günü geçmio..millet satıyorum telefonumu 800 e

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
hay arkadaş yaaa.v40 yüklüyken sarjım3-4 gün gidiyodu.v50 yi yükledim 2 günü geçmio..millet satıyorum telefonumu 800 e

800 çok ucuz ben 1500 veriyim peşin.. Şarjla güncellemenin bi alakası yok telefonu çok kullanmanla alakalıdır bende fark etmedi hiç

Murad4

Üye

V40 i geri yükle belki eski haline gelir öyle hemen karar verme derim ama yinede sen bilirsin .

tommy11

Üye
v50 yukledım ben tel hızlandı baya , dokunmatığide duzenlemişler.Telefonda görsel olarak pek değişiklik yokta sistem olarak altyapıyı geliştirmeye çalışmışlar.idare eden bi çalışma olmus diyebilirz...

RaTRoJaN

Üye
bugün pcden v 50.0.005 i yüklemek istedim yüklerken hata verdi telefon hala acılmıyor acma tusuna basınca sürekli titriyor telefon.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...

acma tusuna bastıktan sonra nokia ekrana geldiginde pili cıkar sonra tekrar tak o zaman pin girisi gelecektir. 15 - 20 gun bu telefonu kapatmassanız bole problemler oluyor. V50 bence o kadar abartı bisiy degil V40 la arasında tek fark muzik calarda harf sekmelerinin gelmesi ve harita degismis baska bisiy yok.

akkaya06

Üye
Arkadaşlar güncellemeyi sorunsuz olarak yükledim fakat uygulamalar ve ana menü geçişlerinde çok yavaşladı telefonum. V50 bence çok vasat işe yarar adam gibi bi yenilik yok şuan v40a geri dönmek istiyorum fakat yapamadım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

arkadaşlar v50 yi yükledim fakat çalar saat çaldığında kapatamıyorum..kırmızı tuşa basınca kapanıyor..nasıl çözeceğim bunu?

bence 50 de pek fark yok ben direk telefondan yükledim daha önce 40 kullanmak için product kodu değiştirmiştim ondan olabilirmi!!! Acaba

arkadaşlar v50 yi yükledim fakat çalar saat çaldığında kapatamıyorum..kırmızı tuşa basınca kapanıyor..nasıl çözeceğim bunu?

yanıp sönen çizgiyi sürükle ı phone gibi