Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
eğer güncelleme yaparsa haber verirsen iyi olur bilgisayarı xp format atıcam her halde

Arkadaşlar sizdeki sorun bendede vardı evdeki pc güncelleme yapmıyordu sanırım windowsla alakalı bişey. ben bürodaki bilgisayardan rahatlıkla güncelliyorum isterseniz başka bi pc de deneyin ya da bi kafede 10 dkda halledebilirsiniz.

v50 yi yğklemeden önce mi hard format atalım yükledikten sonramı ve yükleme yapmadan önce hafıza kartımızı cıkartalımmı???????????????????

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
v50 yi yğklemeden önce mi hard format atalım yükledikten sonramı ve yükleme yapmadan önce hafıza kartımızı cıkartalımmı???????????????????

Hiçbirini yapma kardeşim kur güncellemeni güle güle kullan.

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Hayırlı uğurlu olsun.. Pek bi yenilik yok bence yeni güncellemede ama ya da ben fark edemiyorm. (bazıları telefon baştan aşağı değişmiş gibi yorumlar yapıyor ondan şaşırıyorum acaba ben mi yanlış güncelleme yaptım ) biraz telefon hızlanmış bu bana yeter zaten..ayrıyeten menülerde kinetic ve müzik çalarda küçük bi değişiklik.

hımm anladm ya ben wi fi bağlantısıyla *#0000# yapıp güncellicem öle bilgisayarlara takma falan yapmıcam umarım başarılı olurum

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Olursn bi sıkıntı olmaz.

Kamerada iyileşme diyor ama sanki daha kötüleşti gibi geldi bana.. daha çok noise var ve v40 dan daha kötü olmuş gibi geldi bana..

beyaz denge ayarıyla gece modu ayarlarıını acı kapaarak bi dene bide iso ayarını en sonda tut

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bu yelefonun şarjı bende sabah doldurdummu akşam gidio sizdede ölemi

mental

Üye
Arkadaşlar ne kadar önemli bilmiyorum ama gps kullanırken internet çevrim içi moda geçtiğinizde gsm şebekesinden önce wlan a bağlanıyor tabi önceden cihaza tanıtılmış bir vlan ağınız varsa.
buda küçük 1 ayrıntı v50 den.
saygılar.

Mcfly81

Üye
Bence v50 çok iyi olmuş arkadaşlar hayırlı olsun vatana millete

yazılım bekleyen herkeze hayırlı olsun v50

ribatz

Üye
Arkadaşlar açıkcası ben yükledim ama cok fazla fark yok sanırım.Tabi kamerayı felan kullandıkca görcez Ama media player gayet güzel olmuş onu beqendim Ana menüde Rehber gibi aşa yukarı oynuyo.) Tema felan aynı. Ama telefon bayağa hızlandı Başkada bişe yok yani

De[M]oN*

Üye
v50 de wep tarayicisi tam ekran oluyor ama menuyı acamıyorum hıc gerı gelemıyorum nasıl olcak bu pacthdamı sorun bendemı ama bende olamaz v50 yklemeden once normaldi suan tarayıcıdan gezdıgımde gerı gelme yok kapatma menusu fılan ıckmıyor ılla kırmızı düğmeye basıcam

ilkerjj

Üye
firmware açıklamarında "Quick Office Entegre edilmiş" yazıyor ama v50 ye update ettikten sonra Quick Office yoktu. ayrıca web browser sürekli olarak kitleniyor facebook ta videoya tıkladığım zaman..

Benimkinde v31 yazıyor. Nokia clup'a bayisine gönderdim. Onlar v50'yi yükleyecekler. İnşaallah iyi olur.

ilkerjj

Üye
v50 ye update ettikten sonra python yüklü olarak gözükmüyor artık telefonda. yazılım güncellemede hiçbişey bulamadı

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bu yelefonun şarjı bende sabah doldurdummu akşam gidio sizdede ölemi
telefonu sürekli kullanırsam 1.5 gün sadece arama yaparsam 2-3 gün gidiyor
ilk başlarda bende bataryadan şikayetcydim sonradan batarya kendine geldi zaten telefonu artık öle kurcalamıyorum ilk zamanlar didik didik etmiştm

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Bence rahat 2gün gidiyorsa kimse şarj problemi var fln demesin şükretsin arkadaşlar.