Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

DikkatLi oKumaK LazIm . . . . . bN v31 Den v50 ye Geçişte oLan deĞişikLikLeri SöyLüoYorum..AbartıLan biŞey yOk. abartmamaK LazIm .

Hocam yaa dediğin driverleri yükleyemedim.Tel kapalı ayrıca pcye bağlı iken Açma kapama düğmesine bir kez basıyorum fakat ne pcde nede telde hiç bir değişiklik olmuyor lütfen yardım edin yarına kadar yükleyeyim şunu

--------------- Ekleme ---------------

Navifirm ile nasıl güncelleyebiliriz lütfen biri yardım etsin

SalihByk

Üye

katılıyorum kardesım v40 kullananlar ıcın abartılacak bır ozellık yok ama gercekten telefonda bıraz hızlanma ve performans da artıs var

karloff

Üye
Yeni güncelleme sonrası bilgileriniz ve rehberiniz kaybolmaz. Fakat sürümde sorun yaşamamak için hard format atmanız kesinlikle önerilir. Hard format ile bilgilerinizi kaybedersiniz

mustafa

Üye

sadece menu ye kinetic scroll geldiyse bile yeter...ben bu yazılımı da beklemiyordum açıkçası..v 40 5800 ın görüp göreceği son yazılımdır nokia yeni aletlerle ilgileniyor 5800 a bakmaz diyordum diyordum ama beni yanılttı yükleyelim bakalım neler eklenmiş

yaw kullanannlar biraz anlatsın ne oldu ne bitti nasıl bişeymiş bu v50

mustafa

Üye

Bende v40 dan sonra güncelleme gelmez diyordum, hatta umudu kesmiştim, uzun zamandır forumlarada bakmıyorum. Az önce wc deyken şans eseri farkettim, hızında muhteşem bir artış olmuş, ses kalitesi ve kamera düzelmiş. QuickOffice diyenler var, ama ben göremedim bunu =)

n97'nin bekleme ekraqnın geleceğini bekleyenler söyleyenler yanıldı ama keşke olsaydı diyorum çok boş kalıyor ekran v51 veya v69 çıkarsa ki şu saattensonra bunun olma olasılığı çok az umarım o da olur...bir e-mail atayım nokiaya...

nu güncellemeyi kimse beklemiyordu çıkıcagını yazsalarda çıkmazdı ilerki sürümdü artık koyarlar heralde n97 ev ekranını

securewidgetpreınstaller yükleniyor diyor 2-3 dk içinde sistem hatası diyor ne dendir bu? arkadaşlar

muron70

Üye
V50 geçekten güzel olmuş resim kalitesi değişmiş müzik çalarda müzikler alfabatik sırayla olmuş çok güzel yüklemeye değer gerçekten..

erkara_64

arkadaşlar benim para iadesi isteme hakkım bulunuyor 30 iş gününü gecti 500 tl fatura bedeli. şayet v50 sürümü için bekleyeyim mi buna değer mi yoksa para iadesi mi isteyeyim bu konuda yardımlarınızı bekliorum

mustafa

Üye

paranı al git yeniden al

Murad4

Üye
Birisi kalkipta bu v50 sürümünün tüm özelliklerini yazarsa hepimizi sevindirir bizde bu kadar $uphe ve sorudan kurtuluruz , kim olucak bakalim bu ki$i