Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

ForGer

Üye
bn v50 yaptım ama garantiye bi sorun olurmu acaba??

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar ben niye çok bi fark göremedim. Belki hızlanma olmuştur belki yeni yüklediğimiz için hızlanma arıyoruz psikolojik bize öyle geliyor ama. Ben pek fark edemedim. sadece Menülerin knetic olması onun dışında radyo yine takılıyor..?? ben bunu düzeltmelerini bekliyrdum çünkü can sıkıcı bişey telefonu kapatmadan düzelmiyor takılınca.. müzik çalardada çok büyük bi değşme yok güncellemeden sonra geç açılmaya başladı sanki? Hard format atan atmayan arkadşlar gerekli mi degilmi yorumlarını yazarsa bizde atalım eğer fark edecekse.

--------------- Ekleme ---------------

bn v50 yaptım ama garantiye bi sorun olurmu acaba??

Olmaz bişey kardeş. Güncellemeyi nokia kendi yayınlıyor zaten garantiyi niye etkilesin.

cnrzen

Üye
kurdum tel 15 sn de bir reset atiyo nedendir acaba?

kuvars10

Üye
Reset atan telefonlara hard format atın,diğer yazılım silinmemiştir sorun ondan kaynaklanır.Düzelecektir formatla.

Değişim olmamış diyenlerin telefonlarında bence sorun vardır.Herşeyinde beklenen seviyeye gelmiş telefon.Kamera iyileştirilmiş,hız bakımından çok iyi,dokunmatik hassasiyet artmış,müzik çalar değişmiş ve ses daha iyi,radyosu takılanlarında bence telefonu sorunludur,benim ne v40ta ne v31de ne de şimdi v50'de takılma gibi bir sorunum olmadı.

Bu telefon bu sürümüyle hakettiği yerlere ulaşmaya başladığını düşünüyorum.Bu telefonu da bence v50 yüklemeden kullananlar telefona haksızlık etmiş olur.Tam performans için kesinlikle yükleyin.

cnrzen

Üye
iyi de hackli telefon ,. formatlayinca hack gidecek o zaman napcaz?

mkk1971

Üye
v50 yükledim gayet güzel
gps çabuk bağlanıyor
haritada ekranın yanına bir şerit gelmiş başına 0 km sonuna varış mesafesi yazıyor
menü güzel kayıyor sorun yok
hard format için hangi kodu yazmamız lazım
şu tuşlarla yapılanı beceremiyorum da

Ben Telefonumdan Yeni Güncelleme Diye Arattım ..
Daha Sonra Çıkan Seçeneklerde Yeni Sürüme Yükselt Diye Bir Seçenek Vardı .
Sürümü Yükselt Dedim Şimdi Ama v50 Olup,Olmadığı Konusunda Kararsızım ..
Acaba v50 Mi Yüklüyorum , Yeni Sürüm Diyordu ..

ya biri hard formatla soft formatın nasıl oldunu ve ne için ne zaman gerektiğini adam gibi yazarsa çok iyi olcak yazılanlara baklırsa format atmadan bu güncelleme bi işe yaramıyor sanırım

ve78el

Üye
walla cok guzel guncelleme yha ne gusel olduuuu

birde v50 i yükledik beğenmedik tekrar v40 yğkleyebilirmiyiz böle bi şasımız warmı

--------------- Ekleme ---------------

ya biri hard formatla soft formatın nasıl oldunu ve ne için ne zaman gerektiğini adam gibi yazarsa çok iyi olcak yazılanlara baklırsa format atmadan bu güncelleme bi işe yaramıyor sanırım

cewap cewap cewap

arkadaşlar ben v40 hack yaparken telefon mavi oldu kırmızıyken şimdi v50yi yükleyince tekrar kırmızıya düzelirmi v50 için hack çok beklenirmi LÜTFEN CEVAPPPP

mkk1971

Üye
sonunda yaptım hard formatı
öncelikle sim kartı ve hafıza kartını çıkarın
sonra yeşil kırmızı ve fotograf çekme dügmesine aynı anda basın
sonra cıhazımızı kapatın ve açın açılırken nokianın el sıkışma logosunu görene kadar
yeşil kırmızı ve fotograf çekme dügmesine basılı tutun ülke seçenegi çıkacaktır
gerisini halledersiniz

*#0000# kare yaparak suan güncelleştiriyorum inşallah hataların hepsi düzeltilmiştir

bu v50 güncellemesini nereden indirebiliriz?

De[M]oN*

Üye
millet ben en son guncellemeyi bul du ama v40 diyor

arkadaşlar bn Nokia Software Updater ile denedim ama güncellemeyi bulmadı nasıl yapıcaz bunu

Oglcn554

Üye
Telefonu güncellerken bi önceki sürüm olmasımı gerekiyor yoksa ilk sürümden son sürüme güncelleniyormu? anlatabildim m?

suan yüklüyorum..kısa süre sürecek gibi.deniyip hemen yazıyorum...bu cihazı güncel kullanmak herzaman en hayırlısı hack olayıda erken çıkmaz sanırım.sertifika alın rahat edin saygılar