Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

gurhan36

Üye
Gördüğüm kadarıyla sorunların bir çoğu giderilmiş menüler tatmin edecek kadar hızlanmış. GPS daha stabil olmuş. Dokunmatik hassasiyeti sanki biraz daha iyi olmuş. Umarım pil tüketiminde bir iyileştirme olmuştur. Benim izlenimlerim bu kadar

nokia.com.tr den pc ye ve telefona uyumlu ovi suite programını indirdim
gerekli kurulum işlemlerini gerçekleştirdim
sonra telefonu bağladım şu an yedekleme yapıyorum
birazdan yeni güncellemeye geçicem

mrtglr55

Üye
arkdaşlar nasıl atılıyo nokia software ilee bn bilmiyorum bi anlatırmısınız
arkadaşım ama telefon red ise bulmaz ona çıkarmamıslar benim tel red idi kodunu değiştirdim navi kodunu yükledim walla 40 - 50 sorunsız yüklendi ayrıca 50 süper olmus

şu an yeni güncellemeyi kurmuş bulunuyorum
ilk etapta göze çarpan rehberdeki gibi menüde de kinetik kaydırma olması
tlfonu kurcaladıkça buraya aktarım yaparım..

aryscat

Üye
Şu küçük klavye dahahassas ve kullanılabilir olmuş sanki... Kamerada belirgin bi iyileşme var. İlk izlenimlerim bınlar...

ewt kardeşim bnmde şuan taktım buldu we güncellio inş memnun kalırızz

kuvars10

Üye
Arkadaşlar benımde şuan telefondan *#0000# yapınca v50 guncellemesını buldu,yüklüyorum.Sanırım bizler içinde yayınlanmış bulduguna gore,kod değiştirmeden yüklüyorum.Telefonum kırmızı

Fatih NokiaClubCare'a bir ara uğrayayayım o halde

göze çarpan bi hızlanma var..menü geçişlerinde uygulama açılmasında...çok fazla aman aman denecek yenilik yok
ovisuite ile senkranizasyon menüsü gelmiş, müzikçalarda ufak bi değişiklik yapmışlar
belki kurcaladıkça çıkacaktır yenilikler

kuvars10

Üye
Güncellemeyi yükledim arkadaşlar dokunmatik hassasiyette performans artışı gözle görülür derecede iyi. Diğer fonksiyonlara daha bakamadım

Gördüklerim.

-Menüde dedikleri gibi scrolling var.
-Diğerlerinde denemedim ama müziklere gelince, çubuğu tutup aşağı doğru indirirken şarkıların baş harfi ortada kare olarak gösteriyor. Bu çok güzel. örn: sayfa "Özgün - xxx " şarkısı varsa ortada kare olarak Ö geliyor..
-Menu geçişleri pek hızlanmamış. Şarjı daha denıyorum.
-Kameraya pek bakmadım ama iyi gibi.
-Web browser değiştirmişler. Bazı özellikleri güzel. Otomatik tam ekran yapıyor kafanızı yormayın. Yine videoları açmıyor maalesef.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşın dediği gibi küçük klavye gerçekten mükemmel olmuş. Önceden ortasına bastığında üstteki harfi görüyordu.

fatih82

Üye
acaba büsürü nasıl hacklenecek v40 daha yeni hacklenmişti

orhaan48

Üye
arkadaşlar bende v 50 yaptım ve inanın cihaz manyak hızlandı tavsiye ederim eğer wifi niz varsa telefondan yıldız kare 0000 kare yapın ve seçenekler yeni güncelleme yapın gerisini zaten cihaz yapar ama cihazın şarzı tam olsun ve güncelleme esnasında kesinlikle cihaza dokunmayın gelen aramaları cevaplamayın gerisini cihaz kendisi halledio ayrıyeten cihazın kırmızı olması farketmio hertürlü oluyor

memfe

Üye

nekar sürdü güncelleme
bendeki 5 dk falan bitirdi
sonra sistem hatası uyarısı gibi bir uyarı verdi ama yazılımı yüklemiş gözüküyor

laveled

Üye
*#0000# ile güncelliyorum şuanda bakalım nasılmış

ya ben yazılımı yükledim soft format attm yoksa hard mı atmam lazm

Quick Office yok bende rihannada yok

Murad4

Üye
*#0000# ile nasil güncelleniyor telofon ? bi anlatirmisiniz lütfen önce ne yapmam gerekiyor ayrica pc demi oluyor bu güncelleme yoksa cihazdami ? Cevap verirmisiniz lütfen

laveled

Üye
*#0000# yaz sora seçenekler güncellemeleri kontrol et

hmd5353

Üye
ben yukledım arkdaslar v50yi muzıkcalar ıcındekı sarkının ıkonları deişmiştir.kaydırma cubugunda harfler cıkıyor.kamera kalıtesı gözle görülür şekilde arttı..hız bakımından da fark deişmiştir....hayırlı uğurlu olsun...

orhaan48

Üye
nekar sürdü güncelleme
bendeki 5 dk falan bitirdi
sonra sistem hatası uyarısı gibi bir uyarı verdi ama yazılımı yüklemiş gözüküyor

bendede hemen hemen 5 dakika sürdü o uyarıyı dikkate alma önmnesiz v50 yüklendi ve sorunsuz cihazda hissedilir bir hızlanma var menide scroll ve müzik çalarda ikon değişimi daha kullanışlı olmuş gprs gercekten daha sıtabil olmuş yani bence 4 dörtlük olmuş

laveled

Üye
Quick Office yok bende