Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!
Arkadaşlar v50 çıkmıştır. Şuan kabloyu bağladım pc gördü v50 güncelleştirmeyi ancak güncelleyemedim bataryam yeterli olmadığı için. Şarj cihazım yanımda olsa deneyecektim ama yok. Yarın güncellerim artık. Hayırlı olsun herkese.. Güncelleyince yeni özellikleri yazarım artık. ya da güncelleyenler paylaşsın.

Tepkiler: sametsen3534

erkara_64

işte buna sevindim çünkü benim cihaz değişimde bekliyor büyük ihtimal bu yeni sürümle birlikte gelir artık)

cihazın sistem hızına hız kattığı ve etkin Kinetic Scrolling performansı ile birlikte kullanıcı verilerini korumayı amaçlayan UDP fonksiyonuna da sahip sürüm mutlu edecek gibi duruyor denilmiş sitede

Nokia 5800 V50 güncellemesi çıktı.Bu yeni versiyonda gelecek güncellemeler.
5800 ın müzk çalar ı N97 gibi yapılmış
Ana Menüde Kinetic kaydırma özelliği
Quick Office Entegre edilmiş
Kamera kalitesinde artış
İnternet Gezgini güncellemesi
Performansta iyileştirmeler..başka siteden alıntıdır arkadaşlar ben henüz deneyemiyorum)

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Umarım öyle olur ya. Rastgele arada kontrol ederim ben güncelleme var mı diye. Bi taktım kabloyu Nokia Software Uptater v50yi gördü. hemen bi heycanla güncelleye bastım ama Batarya yeterli değil yazdı tühh ) iş yerindeyim artık eve gidene kadar bekliycem şarjımı doldurup güncelliycem akşam. Açıkcası en büyük beklediğim takılma gibi sorunları olan arkadaşların sorunlarının giderilmesi. Onun dışındakiler teferruattan öteye geçmez zaten. Acaba radyodaki donmayı da giderdilermi?

erkara_64

resetleme olayı çözülsün eminim bu cihaz bir o kadar daha satar)

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
resetleme olayı çözülsün eminim bu cihaz bir o kadar daha satar)

Dahada fazlasını satar buna eminim. Harika cihaz ama işte sorunları yüzünden kötüleniyor. kötülenmesine rağmen satış patlaması yaptı.. ) sağlam olsa kimse başka tlfn kullanmıcaktı sanıyorum..

erkara_64

benim merak ettiklerim flash player uygulaması sorunsuz çalışıyor mu tüm siteler de ve kamera ayarlarını otomatik kaydediyor mu şayet bunlar da çözüldüyse 3 seneyi kurtardık demektir

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Kuran bi arkadaş konuya göz atarda ayrıntılı anlatırsa çok iyi olur aslında ama.. Güncellemeyi kuran da şimdi ne işi var sitede telefonu kurcalıyordur ) işi bitsin gelir yardımcı olur sanırım.

inş yeni özellikler gelmiştir yükleyen arkadaşlar varsa ne gibi yeni özellikler var soylerse seviniriz bu güncellemeyi bu kadar erken beklemiyordum

YEEEEHUUUUUUUUUUUUUUU SÜPERR ((ALLAH BİZİM TELEFONLARADA YÜKLEMEYİ NASİP ETSİN AMİNN

edip34

Üye

RM-356 dp v 13.0 (MCU SW 50.0.005) for Europe

Published 2010/04/19 Size 166.2 MB servise git yüklet garantiden

merhaba arkadaşlar. nokia software updater ile güncelleme yapmak istiyorum ama güncelleme yok diyor. benim telefonum 0559083 red kodlu. bu sabah v40 güncellemesi yaptım, fakat v50yi yükleyemiyorum:S lütfen yardımcı olur musunuz?

edip34

Üye
çökertmeden servise git

aryscat

Üye
navifirm le güncelliyorum şimdi ... bilgisayarda difriz var software updater reset istiyor. Hadi bismillah....

bende win 7 var
pc deki software programı uyumsuz olduğu için yenisini indiriyorum
sonrada iş güncellemeye gelecek
şans eseri tlfdaki güncellemelere bakarken görüdüm telefon yazılı güncelleme yazıyor
işlemleri bitirmek biraz zaman alacak sanırm
sonra tekrar burdayım bakalım ne gibi değişiklikler olacak...

aryscat

Üye
Navi firmle güncelledim HAyırlı olsun herkeze...

mrtglr55

Üye
arkadaşlar nokia software ile basladım şimdi bitince bakacaz nasıl

arkdaşlar nasıl atılıyo nokia software ilee bn bilmiyorum bi anlatırmısınız

baya1994

Üye
ARKADASLAR BEN nokia software AÇTIM TEL BAĞLADIM Bİ BAKTIM YENİ GÜNCELLEME VAR KUR YAZIYOR BAKTIM V50 SEVİNDİM HEMEN BASLATTIM YÜKLEDİ İNGİLİZCE SANDIM TEL AÇILDI TR MİŞ SÜPER OLDU HIZLI GPS SÜPER BULUYOR KAMERA SÜPER DOKUNMATİK HARİKA SÜPER OLMUŞ ŞİMDİ DİĞER TEL YAPIYORUM BENDE 2 TANE VAR BİRA SİYAH DİYERİ MAVİ İKİSİDE BULDU HADİ İYİŞALLAH DARISI BASINIZA :d