Nokia 5800 v50.0.005 firmvare buyrun indiriniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

ForGer

ForGer

Üye
Kardeşim bilgi için teşekkürlerpeki istediğim zaman v31 sürümüne geri dönebilirmiyim?+v50 19728 kb olarak görünüyor doğrumudur?
 


YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bilgi için teşekkürlerpeki istediğim zaman v31 sürümüne geri dönebilirmiyim?+v50 19728 kb olarak görünüyor doğrumudur?


hayır gecmişe dönük yoktur bunu yükledin yükledin bir daha geri dönemessin hem eski sürüm hicde güzel degil eskiyi ne yapacaksın yenilik herzaman güzeldir
 
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye


program güncelleme yaparken boyle yapıyor nedendir arkadaşlar
 

TigerOfAnaToLia

Üye
arkadaşlar benım telefonum 5800 XM SİYAH
Nokia Software Updater yükledim ama hala bulamıo v50 yi yardım ???

asagıdakı resımdekı gıbı cıkıor.

 

keypax

Üye
yükleyelim bakalım yeni versiyon nasılmış
 

darktumtas

Üye
Ya hatalar falan var sizde sıkıntı var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Abi 5800 için v 50 soracaktım abi paylaşımın için teşekkürler yüklemişsin.Abi yüklemesi yaklaşık ne kadar sürüyor bende v 40.0.0.5 var 149 mb değildi diye hatırlıyorum.İkincisi telefon Türkçe oluyor anladığım kadarı ile doğrudur herhalde.Diğer arkadaşlardaki gibi açılıp kapanma sorunu doğru yüklersem olur mu?

Teşekkürler.
 

sinanca

Üye
bende şu dk larda yüklemeyi düşünüyorum.konuya tam olarak hakim bir arkadaş bizlere net bilgi verir ve aydınlatırsa çok mutlu olucam.sabırsızlıkla beklıyorum...:hmmm
 
Progressivity

Progressivity

Üye
NSU ile yeni bir güncelleştirme görmüyor benim telefon 5800 black NSU son sürüm herşeyi kontrol ettim yeni firmware ı görmüyor sanırım nokia yetkilileri güncellemeyi geri çekmiş kırmızı ve siyah modelleri için
 

vefa56

Üye
arkadaşım black serisinde olmuyor diye ayrı bir söylenti var oğru mudur ?
 

savo2010

Üye
dosyaa bozukk
 
vorderas

vorderas

Üye
YuZaRSiFTaN arkadaşım eklediğin dosya CRC hatası veriyor.Rar dan çıkarılmıyor.Diğer bir konu ise verdiğiniz Euro2 Turkey RED diye bişe yok NAVIFIRM programında.listede V50 versiyonunda 0559083 diye bir kod yok.işin garip kısmı bendeki cihazın kodu da orada yok.ben telefonun kendi üzerinden hafıza kartına wi-fi ye bağlayarak güncelleme yaptım. pc den olmadı yok diyordu sürekli 31.0.101 versiyonu yüklüydü.kodu nemesis ile değiştirdim yine aynısı oldu.tek çözüm tel üzeinden yapmak oldu.eğer güncellemede sorun yaşayanlar varsa bence şunu denesinler.önce nemesis ile 0559083 kodunu girsinler flash a sonra telefonu kapatıp açın *#0000# yapın seçeneklerden güncelle diyerek devam edin.
 

metropol766

Üye
teşekkürler
 

sallamatea

Üye
NSU ile şuanki versiyon gözüküyor. :S en son versiyonu görmüyor?
 
emr-erock

emr-erock

Üye
arkadaşlar v50 red kodunu bulamıyorum yardım pls
 
Qarez98

Qarez98

Üye
Arkadaşlar Bugün Nokia Shop'ta 5800 ' ma V50 Yazılımı Attırdım , Yazılımı Attırdıktan Sonra Telefon Kendi Kendine Belirli Süre Aralıklarında GPRS ' e Bağlanıyor ..
Turkcell İnternet İle Bağlanıyor ve Paket Veri Sayaçlarına Baktığımda Gönderilen 60 - 70 Kb Falan Diyor ..
Nedendir Acaba , Yardımcı Olabilirmisiniz ?
 

hotmetal_07

Üye
Dosya hatası veriyor ya nasıl iş yapıyorsunuz böyle :S
 


Üst Alt