## Nokia 5800 v40 Yazılımı'na Özel Tema Süper Tema... ##

Konu Sahibi
## Nokia 5800 v40 Yazılımı'na Özel Tema Süper Tema... ##
SON GÜNCELLEME: 11.Mart.2010 Saat 00:40...

Arkadaşlar Saglam Siteden İndirdim Süper Bir Tema Ben Kullanıyorum Tavsiye Ediyorum Saygılar. v40 EV EKRANINA GÖRE YAPILMIŞTIR... Ben Onda Kullanıyorum Teşekkürler...

>> LİNK'İN AŞAĞISINDA Kİ "CLİCK HERE" KISMINA TIKLAYIN...

<<<>>> TEKRAR YENİLENMİŞTİR...

2. TEMADA SÜPERDİR...

LİNK'İN AŞAĞISINDA Kİ "CLİCK HERE" KISMINA TIKLAYIN...

<<<>>> TEKRAR YENİLENMİŞTİR...

Linkler Düzeltilmiştir...

Tepkiler: EmreSntrk, ziyaacat, erquin ve 41 diğerleri
önizleme koy mesutta bi teşekkür edelim sana belki bu telefonu sevmene yardımcı oluruz

teşekkürler dün gece baktım hoşuma gitmedi

Konu Sahibi
Önizleme Konulmuştur Saygılar.

lebron86

Üye
arkadaşım en çok bozulan demişsin ama senin kullanma şeklinde önemli unutma ben kullanıyorum canavar gibi....

ama tema için sağol.

Konu Sahibi
valla kullanma şeklim süper tek cızık yok cok narin davranıyorum telefonun sıkıntısı içinde hayata küsük telefon

Cs***MaN

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

aryscat

Üye
Linkin indirme limiti dolmuş. Siteye yüklenirşe güzel olur.

cryman35

Üye
valla kullanma şeklim süper tek cızık yok cok narin davranıyorum telefonun sıkıntısı içinde hayata küsük telefon

5800 xm bence kullanışlı bir telefon ve kişiselleştirme açısından da çok büyük kolaylıklar var.
telefonundan memnun olan arkadaşlar bu güncellemeleri kendilerine uyarladıkları için benim gibi rahat ve kullanışlı buluyorlar teli bence sende cizmemeye çalışmaktan ziyade kendine uyarlamaya çalış telefonu
tabii zevkler ve renklerin tartışılmaması durumu da var ama bence çok zevkli bir telefon...

Konu Sahibi
peki bakalım zevk almaya calısıyım

ARKADAŞLAR NOKİA 5800 ALDIM FAKAT NAVİGASYON PROGRAMININ SERTİFİKA İSTEMEYEN BİR SÜRÜMÜNÜ BULUP KURAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİRDE BU İŞLERDEN PEK ANLAMAM DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM SAYGILAR

altay_48

Üye
arkadaslar lütfen bi zahmet bana yardim edin indiremiom nerden indiriliyor..xD