Nokia 5800 v40 Menü Geçiş Efekti

Sponsorlu Bağlantılar

UniqueDemon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 v40 Menü Geçiş Efekti
arkadaşlar ben telefonumu güncelledim v40 kurdum fakat şu hanii menü geçişinde oluşan efektler varya mesela galeriye tıklayınca sayfa farklı açılıyor işte o efektleri çalıştıramadım kinetic scrolling çalışıyor onu yapamadım nasıl yapacağım bilgisi olan varsa söyleyebilirmi ?

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat, empa35, matikebas ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
format demiştim..

UniqueDemon

Üye
    Konu Sahibi
yok bu konuyu önce açmıştım fakat unutup diğerinede yazmışım firefoxda 10larca sekme açık ikisindede cevap yazma bölümü olduğu için unutmuşum bu konuyu silebilirsiniz yetkiniz varsa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır yetkim yok..

allyil

Üye
ayarlar > kişisel > temalar > genel > seçenekler > tema efektleri > açık

• Beğen
Tepkiler: omerkadir ve saasasasas

cagrinho

Üye
teşekkürler.

cenk_pars

cenk_pars

Üye
teşekkürler kardeşim valla ne yalan söyliyim bilmiyordum saol.

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
telefonon geniş kapsamlı bende zor gordum 3 ay oldu yeni yeni şeyler görüyorum normaldir.

sonbahar111

Üye
bu efekt N-97 de yok sanırım arkadaşımda 5800 var resmen kıskanıyorum valla bir çuval para verdik N-97 ye ama bu geçiş efekti yok malesef

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu efekt N-97 de yok sanırım arkadaşımda 5800 var resmen kıskanıyorum valla bir çuval para verdik N-97 ye ama bu geçiş efekti yok malesef
iyi de biz bu özelliğin olması için nokiayaya tonlarca mesaj attık..sizde deneyin..

mukuu

Üye
:) öyle geziniyodum sitede tesadüf bunuda öğrendik:)

babayaro_4141

Üye
link nerde

avcı20

Üye
format demiştim..
:) Ya nadir kardeşim sen de bu "format" kelimesini ne kadar çok seviyorsun. Dikkatimi çekti bir sürü konuda çoğunlukla "format" deyip geçmişsin! :) Bak adam ayarlardan ne yapılacağını ne güzel söylemiş hiçte formata gerek yok!

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş bu özellik zaten 5800 da var temalarda tema efektleri seçeneği var onu aktif yaparsan farkı görüsün...

Ayrıca Tonlarca Mesaj Atmak Çare Değil Biz 5 Kişi İle 250 Ye Yakın Mesaj Attık Nokia ya 5320 Xm de Tema Efektleri Olması İçin Yeni Versiyon Çıkmış Yükledim Yine Yok Allahtan N85 var Yakındada 5320Xm Satıyorum Sırf Tema Efektleri Yok Diye...

intoman

intoman

Üye
:) Ya nadir kardeşim sen de bu "format" kelimesini ne kadar çok seviyorsun. Dikkatimi çekti bir sürü konuda çoğunlukla "format" deyip geçmişsin! :) Bak adam ayarlardan ne yapılacağını ne güzel söylemiş hiçte formata gerek yok!

arkadaşım nadir abi onu bilmediği için demedi telefonu ilk güncellediğinde bütün özelliklerini sorunsuz kullanabilmen için hard format gerekir eski versiyonun ayarları gitmesi için sen format atsaydın zaten sorunun düzeldiğinin görürdün ...

devilhunter_28

devilhunter_28

Üye
allyil
ayarlar > kişisel > temalar > genel > seçenekler > tema efektleri > açık
sağol arkadaşım bende güncelledim tlf ama bi türlü bu menü geçiş özelliğini getiremediydim.demekki daha dikkat etmek lazımmış.tekrar sağol:oke:

cmlakkrt

Üye
tşkler kardeşim valla telefonu aldım alalı bu özelliğini aryordum

Red_deviL

Üye
Çok sağoL :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cevabını almışsın..

empa35

empa35

Üye
Çok sağol işe yaradı :)

Üst Alt