Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

bybilal

bybilal

Üye
yaaa arkadaşlar biri bana yardımcı olsun bu JAF PKEY programı ''winscard.dll'' hatası veriyoar herşeyi tam yapıyorum tek tek sırasıyla . win7 işletim sistemi kullanıyorum . yardımmm lütfeeeenn !!!!!

gokkurt

gokkurt

Üye
program uyumluluk sihirbazını kullan önerilen ayarlarda sorun çıkmaması lazım. ben de win7 64bit kullanıyorum sorun çıkmadı..

sorun çözülmezse google'dan o dll dosyasını indir sisteme at. bi de öyle dene

bybilal

bybilal

Üye
dediklerini aynen yaptım fakat gene aynı artık format atıcam bilgisayara böyle olmicakk

emirkan25

emirkan25

Üye
eline saglık

ankara85

Üye
şimdi v50 de deneyeceğim ya telefon perte çıkar ya da olur

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar v50 yi bile hackledim, xplorer programından c nin sistem dosyalarına erişebiliyorum v50 dosyasını netten aratabilirisiniz

--------------- Ekleme ---------------

benim anlamadığım bişey var telefona hard format atınca hack siliniyormu

hasangulluce

Üye
en son flash a bastım açma tuşuna 1 kere bastım ekran beyaz kaldı ve makina pert.... ne yapacağım ben şimdi.

mcs003

Üye
arkadaslar tel sectikten sonra son sayfa ve flash olmuyo sizce neden ? cant flas server yaziyo farklı olarakyardim bekliyorum bu sorunu yasayn yokmu ?

wellnesscoch

Üye
arkadasım iyi aksamlar navifirm çalıştırdığımda bende çıkan listede senin belirtiğin gibi euro2 turkey RED yoktur blue var ama benim telefon kırımızı.Birde ben bu tlfunu ikinci el aldım surekli donma yapıyor.*#0000# yaptığımda version V 50.0.005 diyiyor.Sizce problem ne olabilir?

mcs003

Üye
arkadaslar ilk sayfada tel sectikten sonra ve flash olmuyo sizce neden ? cant flas server yaziyo farklı olarak yardim bekliyorum bu sorunu yasayn yokmu ? neden flas olmuyo aynen aciliyo tel ? bastakı fotolardan 4 ressimde tel secince 5 fotodakı produck kodu ve alttakı yazilar cikmiyo :( sorun ne sizce help:bann::bann:

bu sayfa olmuyo tel secince :( bundan önceki hic biseyde hata yoq... ama rm-356 5800d secince bu sayfa gelmiyo sorun ne olabilir ????

maximus1453

Üye
ellerine sağlık arkadaşım da ben kurdum pkey dongle not detected.activation dongle istiyor bunu da çözersen sevinirim. şiömdiden ellerine sağlık

mcs003

Üye
arkadaslar ilk sayfada tel sectikten sonra ve flash olmuyo sizce neden ? cant flas server yaziyo farklı olarak yardim bekliyorum bu sorunu yasayn yokmu ? neden flas olmuyo aynen aciliyo tel ? bastakı fotolardan 4 ressimde tel secince 5 fotodakı produck kodu ve alttakı yazilar cikmiyo :( sorun ne sizce help:bann::bann:

bu sayfa olmuyo tel secince :( bundan önceki hic biseyde hata yoq... ama rm-356 5800d secince bu sayfa gelmiyo sorun ne olabilir ???? yok mu yardim etcek ilgilencek kimse ?

SeKo_75

SeKo_75

Üye
Hersey harika fotograflar anlatim tamamen süper lakin Variants bölümünde benim telefonumla uyusan sayilar yok !!!
Benim Telefonumda nokia 5800 kirmizi olani ve benim kullandigim surum v31. Yine herzamanki gibi sansima küsmekle kaliyorum. Lanet olsun bu belçikanin bu teknoloji saçmaligina. Bütün ülkelerde V50 cikti burda henuz V31 yeni cikti. Gelde kafayi yeme pffff.

mrcn06

Üye
Arkadaşlar bir hata yaptım v40 yazıyomus v 50 benimki.Yinede denilenleri yaptım telefon bozuldu...Acılmıyo :(

sistem6565

sistem6565

Üye
Arkadaşlar bir hata yaptım v40 yazıyomus v 50 benimki.Yinede denilenleri yaptım telefon bozuldu...Acılmıyo :(
arkadaşlar anlatım v40 üzerinden yapılmış sizin yüklemeniz gereken v50 o yünden dasyaları kurarken v50 diye yazar v40 değil bir yerde hata yapmış olmalısın arkadaşım ben 4 tel de denedim sorunsuz yüklendi hiç bir risk göremedim:megafon::megafon: yapamadıysan yardımcı olmaya calışırım sana kardeşim:oke:

UniqueDemon

Üye
Ya arkadaşlar bu Jaf bende boxdriver vs hatalar veriyor. Nerden bulabilirim bu driver'i... Sitede bi arkadaş tüm driverlarını paylaşmıştı aradım fakat linki ve konuyu bulamadım.

akin78

akin78

Üye
Arkadaşlar ben ilk programı indirdim ve rm 356 işaretledim sağ taraftaki dosyalar açılmadı yardımcı olursanız sevinirim :)

tawzex

Üye
sa bende tüm adımları yaptım fakat Flash butotuna bastığımda aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor.
Bundan sonra evet e tıkladım yüklemeyi yaptı ve telfonun ekranda V20.0.012 local mode nokia yazısı çıktı telefonn kapandı ve bidaha açılmadı ve açılmıyor :S:(( acil yardım ederseniz sevirinim ...

6630bilal

Üye
sakın hacklemeyin cihazınız kafayı yiyor.

karot54

Üye
eline koluna sağlık ama ogm_jaf_pkey_emulator_v5 te hata veriyorkardeş yardım eder misin?

tlp

tlp

Üye
ya arkadaslar ben tum ıslemlerı yaptım fakat yanması gereken yesıl ısıklar yanmıyor....
nedendır? yardımcı olabılırmısınız ?

Üst Alt