Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
gelip biriside dememişya hack sonraı telefon ingilizce oluyo onu nasıl düzelticez

Lyre1907

Üye
dostum onceıkle elıne koluna klavyene saglık uzun ugraslar sonucu basardım sanırım....
sanırım dıyorum cunku hala acılısta mesaj gonderıyor nokıa ya ve cracklendıgını sanmıyorum yada ben anlamadım hersey dogru olarak oldu en son patch lerı de attım rom ları actım degısen bırsey yok...

crazy_scorpıon

crazy_scorpıon

Üye
Jaf.exe dosyasını kurarken hata veriyor:

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE

belaaa

Üye
ya bu navifirmde euro turkey kırmızı yok mavi varrr....

MidlandisBack

MidlandisBack

Üye
Çok Teşekkürler Eline Sağlık. Ama Bendede :

Şeklinde Hata Veriyor.

kurtoglu39

Üye
flaşı yemiş olabilirim lütfen yardım
dostum yardımın yada fikrin lazın 5800 güncellemesini yaptıktan sonra telefonu hackledim ama bu işlem sırasında ufak oğlum kabloyu çekeledi ve dosya transferi kesildi tekrar başlattım tamamlandı hack tamam ama nemesis ile bağlanıp product kodunu eski haline getiremiyorum flaşı görmüyor ne yapabilirim yardımların için şimdiden teşekkürler

spookyman15

Üye
Merhaba arkadaşlar 5800 da denedim ve oldu pek bi zorluğu yok windows 7 kullananlar varsa söylesin ona göre anlatılana bi kaç bişey eklememiz gerekicek, bi de arkadaş JAF taki ayarlarda CRT 308 seçeneğini seçili göstermiş o seçili olmıcak sadece seçili olanlar Manual Flash + Dead USB + Codes Unlock o kadar, bu arada bu işlem yapılıyoken telefonunuza hard reset atılıyo yani mesaj rehber notlar ajanda ya da ayarlar gibi herşey sıfırlanıyo ona göre backup ınızı yapın :) takıldığınız bi nokta olursa sorun yardımcı olurum :)

--------------- Ekleme ---------------

Jaf.exe dosyasını kurarken hata veriyor:

tahminen senin windows sürümün 7 pkey in özelliklerine gir ordan uyumluluktan windows xp(service pack 3) olarak işaretle ve bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini seç. ayrıca "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\" dizinine diil "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\" dizinine kopyala indirdiğin dosyaları çünkü orda arıyo sonra bulamayınca sorun çıkarıyo, şimdilik bu kadar bi de hatırlatmakta fayda var program işini bitirdiğinde bazı telefonlarda ekran Local Mode yazısında kalıyo bende olduğu gibi o zaman da pc den bağlantısını çıkarın sonra bataryayı çıkarıp tekrar takın çünkü telefonun power tuşu da çalışmıyo o ekranda :) şimdilik bu kadar:oke:

--------------- Ekleme ---------------

gelip biriside dememişya hack sonraı telefon ingilizce oluyo onu nasıl düzelticez

arkadaşım telefon otomatik dil seçeneğine dönüyo fabrika ayarlarına döndüğü için bende otomatik dil seçeneği türkçe ondan direk türkçe oldu mesela iş bittikten sonra; ama dili değiştirmek istiyosanız, menu - settings - phone - language - phone language - Turkish o kadar :)

nassat

Üye
Nokia N97'ler içinde aynı yöntemi uygulasak Patch Rom uyum sağlıyor mu?

adiguzel1978

Üye
Benim tel 5800 ama etrafı gri neyi işaretliyecem???

kKoRkUsUzZz

kKoRkUsUzZz

Üye
saol kardes

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
anlatılanlar için çok çok teşekkürler... hepinizin eline sağlık...
Türkiyenin gerçekten en ii teknoloji platformu

XpresMusic ReD

Üye
arkadaşlar elinizdeki alet sadece cep telefonu ne bekliyosunuz bu cihazdan anlamadım :) yani kabaca müzik dinlemek ve internete girip dolaşmak için yapılmış bi alet ve zaten bunları da yapıyo tamam versiyon arttırmak için bende kod mod değiştirdim vs ama yani sırf 2 uygulama yükleyecem diye (kaldıki sürekli kullanılacak olmazsa olmaz bi uygulama söyleyin mesela kardeş şu uygulama hack olmadan olmuyo ve bu uygulama olmazsada tel kesinlikle hiç bi işe yaramaz gibi o zaman anlarım :D ) bu kadar kasmaya gerek yok ayrıca telefonun sistem dosyalarında her yaptığınız oynama istediğiniz kadar iddiada bulunun telefonun yavaşlamasına sebep olacaktır ve daha fazla güç tüketimine sebep olacaktır ... konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim yinede uğraşmış anlatmış bilmekte fayda var tabi yinede cahil kalmayalım gayet açık anlatmış kendisini tebrik ediyorum ...

milestone

milestone

Üye
merhaba,, telefonumu hacklemek istiyorum lakin aşağıdaki resimdeki gibi bir sorunum var, *#0000# ile telefonun RM-356 olduğunu öğrendim ama konuyu açan arkadaşın verdiği resimdeki programdaki "variants" kısmı bende farklı değerler veriyor... burda "variants" kısmında neyi seçmem gerekiyor?

WinKyTr

Üye
Dostum turkey 0559373 seçip sag taraftan hepsini işaretleyip asagıdan download'a basıp pc'ye indir devamı sitenin ilk sayfasında resimli olarak ayrıntılı biçimde var...Ama açıkcası bende deniyorum herkezdeki gibi search for phone...Not found!!! diyor...Bi bilen arkdas nası yapdıgını yazarsa bizde yapıcagız inş..

milestone

milestone

Üye
Dostum turkey 0559373 seçip sag taraftan hepsini işaretleyip asagıdan download'a basıp pc'ye indir devamı sitenin ilk sayfasında resimli olarak ayrıntılı biçimde var...Ama açıkcası bende deniyorum herkezdeki gibi search for phone...Not found!!! diyor...Bi bilen arkdas nası yapdıgını yazarsa bizde yapıcagız inş..

hocam güzel söylemişsin lakin resimde de gördüğün gibi 0559373'ten iki tane var, ikisinin üzerine geldiğimde de download kısmında indirilecek dosyaların adı değişiyor,

byfafa

Üye
Merhaba Arkadaşlar ;

Telefonun hackleme işlemini anlatılanlar çerçevesi içerisinde başarıyla gerçekleştirdim. Fakat ; Patches klasörü oluşturup indirdiğimiz dosyaları hafıza kartının içine kopyaladıktan sonra, telefonumun içinde RomPatcher diye bir program bulamadım. nerede hata yapıyorum.

Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim...

delikanli006

delikanli006

Üye
ARKADASLAR EMEK VEREN HERKESE TESEKKUR EDERİM HACKLADİM :)

AMA BEN TELEFON ACIKKEN TANITAMADIM.KENDİMCE RİSK ALDIM:( risk sayılırmı bilmem :) TELEFON KAPALI İKEN USB KABLOSUNU BAGLADIM EMULATORDEN GO DİYİP JAFA ULASTIM GEREKLİ YERLERİ İŞARETLEYİM FLASH DİYİP TELEFONUN ACMA TUSUNA 3-4 SANİYE BASILI TUTTUM VE HACK İŞLEMİ PNDAN SONRA BASLADI.:)

emretwoolf

emretwoolf

Üye
1cisi bu jaf virüslü inmiyor.
2cisi Euro2 Turkey Red yok. Euro2 Red veya Euro2 Turkey Navi var.
nasil yapcaz?

okan_582

Üye
slm kardeşim bu adresden indirdigimi virüs programı karantinaya alıyor bende ana sayfasından indirdim oda aynı oldu sonra türkiye sitesi yaypel diiye bir yer var ordanda aynı oldu bende sana bıraktım bildigim bir şey var sa söylermisin acaba nedennnnn sinir oldum ya tam 15 sefer denedim ordanda cıkardıgımda kuruluyor ama hata veriyor TŞKLER MAXİCEP e calışanlara

Üst Alt