Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

tşk ama bi sorum olacak benim tel 5800black. bu navifirmde black yok red-blue var... nasıl edecez bunu????

tşk ama bi sorum olacak benim tel 5800black. bu navifirmde black yok red-blue var... nasıl edecez bunu????

sanırım bu senin işini görür.inen dosya exe ztn pc ye kur sonucu bildirirsen sevinirim kardeş.

kardes linkte jaf exenın kurulumu yokkı

Birçok arkadaşın da yaşadığı ini sorununun kaynağı nedir ? Nasıl halledilebilir ?
Hepimiz anlatılanları yapıyoruz ama bazı sorunlar çıkıyor.İni dosyası sorunu gibi.

2 likte jaf exe yazmısın onun exe yok ıcınde otek ıvar

bu linkten mi bahsediyosun eğer buysa konuyu açan dan aldım linki

1. Download JAF 1.98.62.exe

2. Download JAF PKEY Emulator v5.0

--------------- Ekleme ---------------

Birçok arkadaşın da yaşadığı ini sorununun kaynağı nedir ? Nasıl halledilebilir ?
Hepimiz anlatılanları yapıyoruz ama bazı sorunlar çıkıyor.İni dosyası sorunu gibi.

benim anlatığım gibi denediniz mi biraz da olsa farklılıklar var ben denedim öyle bir hata almadım 3.defa yaptım hiç birinde de almadım hatayı telefonun modelini rm sini doğru seçtiğinize eminmisiniz 5800 d-1 olarak seçmeniz lazım?

saol da rapıd ten ındırılmıyor ki

Naviden dosyaları indirdim.C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 klasörlerini oluşturup indirdiğim dosyaların tamamını RM-356 nın içerisine kopyaladım.RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx dosyasının yeni halini indirdim ve RM-356 klasörünün içerisine kopyaladım ve eskisini yenisi ile değiştirdim.Sonra JAF emulatörü kurdum.Sonra telefonum açıkken usbden bilgisayara bağladım.Ardından emulatörü çalıştırdım.Bunu yaptığında şöyle bir uyarı verdi :BOX DRIVER NOT INSTALLED ama yine de program çalıştı.Ardından GO tuşuna tıkladım.Açılan pencereden BB5 i seçip manual flash ve dead usb yi en sonda useini yi seçtiğimde bir liste çıktı karşıma.Buradan söylenildiği haliyle telefon modelini seçtiğimde son olarak şöyle yazdı ve denildiği gibi yeşil lambalar yanmadı.

Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

aynısı bende oldu aynı hatayı veriyor arkadasımın dedıgı gibi

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra deneyin çünkü ini dosyalarını anladığım kadarıyla orda arıyo

Qrsat_01

Üye
Bende de ini sorunu var kardeş bi yardım etsen herkeste aynı sorun var ama cevap alamamış kimse :S

dedıgın gıbı yapıcam bakıyorum sımdı olcakmı

o hatayı nasıl çözücez

Bende de ini sorunu var kardeş bi yardım etsen herkeste aynı sorun var ama cevap alamamış kimse :S

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun içindekilerin hepsini

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 buraya kopyalayıp sonra deneyin çünkü ini dosyalarını anladığım kadarıyla orda arıyo bunu bi deneyebilirmiisniz arkadaşlar.. bide crt-308 de tik varsa kaldırın

sımdı olduda baska yerde hata verdi onları yaptık tmm telefonu kapatın flasha bastım orda hata verdi dıyor orda hata aşdım

sımdı olduda baska yerde hata verdi onları yaptık tmm telefonu kapatın flasha bastım orda hata verdi dıyor orda hata aşdım

kardeş çıkan hataları görmeden bişi diyemem buraya paylaş bi çaresine bakmaya çalişim

Qrsat_01

Üye
borbey RM-356 nın içindeki dosyaların toplam boyutunu söyler misin

sımdı tmm dedıklerınızı 3 tane ısaretledık karsımıza ekran geldı 5800d-1 sectık oldu ondan sonra 4 tane yesil ışık yandı telfonu kapattık flasa bastım soyle hata geldı : warnıng MCU C: programfiles phonenix product rm 356 rm356 orda evet hayır yazıo evet dedım sonra 1 kera acma basma tusuna bastım gene warnıng geldı orda cant make ımeı backup usıng pm fıeld 2008 contine dıyor evet dıyorum sonra orda kalıyor bısey yapmıyor

--------------- Ekleme ---------------

131 mb

Flash tuşuna basar basmaz telefonu açma tuşuna basılı tutunca dosyalar aktarılmaya başlandı.Şimdi local modda açıldı.