Emek harcamışsınız teşekkür ederim.Ben de uygulayacağım birazdan hack işlemini.Ama ilk sayfadaki JAF programının linkini düzenleyeceğim dediğiniz halde düzenlememişsiniz.Linkten sadece emulatör iniyor.JAF ı başka yerden indirmek zorunda kaldım.JAF ı sistemimdeki antivirüs programını silmeden indiremedim.Bu hususa da dikkat etmek gerekiyor.Hack işlemini @@n!wa+*R™arkadaşın vermiş olduğu 5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions ile birlikte uygulayacağım.Sonucu buraya yazarım.
Emek harcamışsınız teşekkür ederim.Ben de uygulayacağım birazdan hack işlemini.Ama ilk sayfadaki JAF programının linkini düzenleyeceğim dediğiniz halde düzenlememişsiniz.Linkten sadece emulatör iniyor.JAF ı başka yerden indirmek zorunda kaldım.JAF ı sistemimdeki antivirüs programını silmeden indiremedim.Bu hususa da dikkat etmek gerekiyor.Hack işlemini @@n!wa+*R™arkadaşın vermiş olduğu 5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions ile birlikte uygulayacağım.Sonucu buraya yazarım.
Emeklerinize sağlık , @n!wa+*R™arkadaşın vermiş olduğu 5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions ile birlikte uyguladım.gayet güzel oldu.Hem hackli hem modifiyeli 5800 ım oldu
Yalnız hack işlemi yapacak arkadaşlara bir kaç ufak önerim var.
3- 40.0.005 versiyonu bilgisayarınızda kurulu olsun.Sildiyseniz dahi tekrar kurun ve hackli dsyaları üzerlerine kopyalayın.
2- kesinlikle antivirüs ve firewall programlarınızı kaldırın.windowsun kendi firewall ını da kapatın.
3- en son telefonu kapatıp açarken ki işlemde telefonu açarken açma tuşuna sadece yumuşakça bir kere dokunun.uzun süreli tutup titreşim olursa dosalar yüklenmiyor.
navifirm le boşuna uğraşmayın telefonunuz orjinal kalsın.
ben indirdim kurdum şimdi gelen aramaya cevap veriyorum, verdikten sonra kapatacağım kapanmıyor donuyor.
telefonu kapatıp açmadan hiç bir şey yapamıyorsun.
eski dosyalarınıda bulamıyorum.
bence telefonun orjinal hali daha güzel.
jaf emulatörü çalıştırıyorum go düğmesine baıyorum hiçbir hata vermeden ilerliyor aynı ekran görüntüsü geliyor ama orda kalıyor sonraki pencere açılmıyor