Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

snaketurk

Üye
arkadaşım telefon imeisini klonlamak için yapılmış bir tuzak bu. yani site fake...!! dikkan edin bu tuzaklara düşmeyin..

blackyildiz

blackyildiz

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum maxicep sitesi müthiş bir site kurucularına sonsuz teşekkürler daha önceden nokia 6120 telefonum vardı ve hackleye biliyordum ama son çıkan telefonları hack yapamıyorum fakat sertifika olayı çok basit maxicep de defalarca anlatılmış ama birde ben anlatayım opda adresine üye oluyorsunuz nick/şifre/imei numarası/e-posta adresi/ fakat daha önceden kayıtlı e-posta olmayacak ve mümkünse google türkçe çeviriciyi kullanın daha kolay yaparsınız site sizi yönlendiriyo zaten hepinize kolay gelsin

deepthroat

deepthroat

Üye
:D wall işkence 12 saat sonra yine aççan da sayfayı.üşendim walla

polat558

Üye
SİZE ŞUKADARINI SÖLEYİM DÜN AKAŞAM KADAR BENDE BU SİTEYE GİRİP BU RESİMDEKİ İŞLEMLERİ YAPMAYI DUSUNUYORDUM SONRA DEDIMKI NEDEN ORJİNAL İMEİ NOMU NETE VEREYİM VE BİR PRGRAM ISTEDIM ÇİNDEKİ ARKIDEN VE ARTIK KENDI SERTFİFAKMI KENDİM YAPIYORUM HEMDE COK HIZLI SADECE 1 DKKADA BİLGİ İSTERSENİZ BANA BU MSN ADRESINDEN ULASIN
[email protected]

stk44

stk44

Üye
SİZE ŞUKADARINI SÖLEYİM DÜN AKAŞAM KADAR BENDE BU SİTEYE GİRİP BU RESİMDEKİ İŞLEMLERİ YAPMAYI DUSUNUYORDUM SONRA DEDIMKI NEDEN ORJİNAL İMEİ NOMU NETE VEREYİM VE BİR PRGRAM ISTEDIM ÇİNDEKİ ARKIDEN VE ARTIK KENDI SERTFİFAKMI KENDİM YAPIYORUM HEMDE COK HIZLI SADECE 1 DKKADA BİLGİ İSTERSENİZ BANA BU MSN ADRESINDEN ULASIN
[email protected]

Bende kimseye güvenemiyorum bana yardım edersen sevinirim seni ekledim .. nobby**@w.**

ByBaktery

Üye
nasıl yani şimdi benim telefonun imei klonlandımı :S

avdrecked

Üye
Tabiki; zaten bu konuyla ilgili şu an dünyada iki çözüm yolu var ve biri bu, diğeri ise hack metodu. Sorunsuz bir şekilde istediğin uygulamayı kurabilirsin merak etme...

kardes bak ben dedigin gibi yaptim bi gun once kaydoldum ama bi gun sonra girdigimde bu sayfa cikti sayfada iki tane link var giriyorm bi yere yonlendiriliyor ordada koydugun ikinci resime dair hicbisi bulamadim yardim edersen sevinirim tesekkur ederim ;)

MudehJah

Üye
Arkadaşlar PCsingsis de kaspersky uyarı veriyor Haberiniz ola.Yetkili arkadaşlar bi el atarsa seviniz.İlgi ve alaka için şimdiden teşekkürler.

Kaspersky
Internet Security 2011
ERIŞIM ENGELLENDİ
İstenen URL sağlanamıyor

İstenen nesne bu URL adresinde:

http://www.maxicep.com/attachments/
18084d1236328315/

Algılanan tehdit:

nesneye Packed.Win32.Black.d
bulaşmış
Üretilen mesaj: 00:42:53

evci1

Üye
kardeş birşey olmuyor demi sende oldumu

shaquille

Üye
aradığımı sonunda buldum tşkler...!!!

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

mardok

mardok

Üye
uğraşmaya değmez hackle gitsin telefonu kurtul sertifika sorunundan

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
deneyelim bakalım

0gs0

Üye
arkadaşım bekledim 12 saat fln geldi pc ye bi winrar dosyası indi ondan sonraki aşama nedir söyleyebilirmsin.... ???

lalekokusu

Üye
imei nedir :D ??

seyfi doluay

Üye
arkadaş ben bu dedigini yaptım ama oo dedgin sayfadaki sertifikayı indirdiim oda hata werdi yapacak başka bişey warmı acaba cewaplarsan sevinirim kardeşşş:)) :hmmm

bayram64

Üye
vala bende yazdım ime ama aldıktan sonra ne yapacagımı bu verdiginiz programlarlarla ne yapacagımıdı bilmiyorum :hmmm

anadolurocckk

Üye
bunu telefonla nasıl hallediyoruz bilgisayara indirdin telefona attım sonra ama bu s60SignSis programını nasıl kullana bilirim bişey anlamadım...? yardıncı olabilirseniz sewinirim...

_ferten_

Üye
ben ce imei çalıyo

asidev91

Üye
KARDEŞ BEN YAPTIM GENE HATA VERDİ ŞİMDİ NE YAPCZ:hmmm

Üst Alt