Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

undergrant23

Üye
nerden kaydedıcez bunu

wimpout

Üye
çalışmıyor arkadeş nasıl sertifikalayacağımızı yazmamış onuda çözdük ama yemiyor yine aynı hatayı veriyor

blancaby

Üye
arkadaşlar pcsing rar dosyasısını içi virüz dolu avira antivir virüz buldu ..ayrıca sis dosyasınıda tel kurmayın aynı şekilde virüz varsa telofonunuzu viürüslemyin boşu boşuna yapan arkadaşlar da nasıl başarmışlar şölee açık açık çinceyi tercüme ede ede yapsınlar çok merak ettim

night_walker

Üye
bence uğraşmayın sonuçta sizden imei istiyor ve bu çinlilere güven olmaz kendi imenizi kaçak telefonlarda kullanabilirler.

donaldduck

donaldduck

Üye
Valla ben şuanda sertifika bekliyorum. Artı telefonunuzun kutusu varsa hiç korkmayın. Benim tel nokia kayıtlı sizde kayıt ettirin.

serincen

Üye
PCSİGİNSİS programında virüs uyarısı veriyor

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
arkadaşlar önce s60signsis i telefona yükleyin sonra dosyayı secip cert request e tıklayın yukarıdaki site açılacak oraya imei resimdeki kodu yazın. 12 saat sonra sertifika oluşacak

nefertrtr

Üye
Arkadaşlar boşuna çırpınmayın, adam bu konuyu MART 2009 da açmış V3. parti symbianlarda Helloox imzalamayı otomatik yapabiliyordu ama V5.parti symbianlarda bu mümkün değil. Artık bizlere düşen sertifika oluşturulduktan sonra;
OPDA sitesine kaydolup, anlatıldığı gibi sertifika aldıktan sonra "My Certificate" bölümünde Sağda yer alan "Operate" 'in altındaki "Signing " yazısına tıklamak. Sertifika hatası nedeniyle yüklenmeyen (oyun, uygulama, tema vs...) programı "Upload Files" tan seçmek "Remark" bölümüne dilediğinizi yazabilirsiniz. Sonrasında "Submit & Upload" butonuna tıklayın. "Signed Successfully" dediğinde imzalama işlemi tamamlanmış demektir. "Download" ederek sertifika hatası almadan programınızı güle güle yükleyebilirsiniz.

eser352

Üye
arkadaşlar v51.0.06 da bunlar olmuyor bilen biri varsa lütfen yardım etsin

--------------- Ekleme ---------------

abi allah razı olsun valla saol kaç gündür nerdesin sen saol saol saol işe yarıyorrr hmde cok basit

wwwthomoscom

Üye
agalar bişeyolmuo yada ben yapamadım ltfen düzgün anlatın

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
telefon garantiden çıkıyormu bunu yapınca

dersimo

Üye
ilk link z<ten virüslü arı çin işi telefonlarınızı riske atmayın imeillerini çalabilirler

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

dodge90

Üye
kardeş inşallah olur

onurömer

Üye
olmuyor?????

fravun12

fravun12

Üye
öncelikle selmlr simdi varan1(madem bircogumuz serrtifikalamis hellox koysunlar wepe de bizde imzali hellodan yararlak)varan2(bukadar uzunmu sertifika veermek demekki bu bi dolap)varan3(faturaasi olanda olmuyanda korkmasin imeil kopyaladiklari kesin bu arkadasa imelini gostermek gibi bisy yani kopya olan onlarin telleri sizin cepe bisey olmaz)varan4(seertifalandirmak cok baasit once cer ve lazim su programla cok basit POT SING TOOLS )varan5(en iyisi v30
versiyonuna donmem
k buda wep de mevcut soru isaretleriniz simdi bitmistir bende hale/n ugrasiyom cozunce helllo yu wape uptoylerim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaaslar cozdum hemen opda ya gidin kayit olun ama ondabn sonraki adima dikkat sing soft var onun hemen yanina gel ordada single baslayana tikla ondan sonra appy vaer yukardaona tikla 5800XM aynn yaz imelinide alta ahmetin 5800XMyaz ve tikla aninda noluyo aninda normal yazmazzsa remak yada modelde hata vaerdir sonra singin yanindaki singe dikla dosyani sec single yani imzala bukadar wallaoldu

fb li

fb li

Üye
Arkadaşlar ben bu soruna çözüm ararken bir program buldum ve uyguladım benim telde oldu.Bende sizinle paylaşim dedim çünkü kendi tlfden biliyorum sertifika hatası çok can sıkıcı bir şey. link budur burdan programı indirin ve telefona kurun.Telefona kurduktan sonra programı açın sonra Add Task yazan yeri tıklatıp açın sertifika hatası veren programı bulup optionas a tıklayın ve add diyin size üç seçene çıkacak Sign sis, Self sign sis ,Remove sign sseçenekleri Self sign sis seçin seçtikten sonra optionsdan go diyin biraz bekleyin ve sertifika hatası veren programın yanında o programdan yeni bir tene oluşmuş olacak ve programı kurup kullanablirsiniz.Benim telefon 5800 xm kurdum ve oldu.

fatihx34

Üye
çok saol ...

kortex1988

Üye
programı kuramiyoruz ki yine sertifka hatası veriyor bence bu telefonu çöpe atmak lazım bu gidişle

tolga_28

Üye
s60SignSis programı bile yüklüyemiyorum telefona çewrimiçi sertifika kontrolü yapılmadı diyoR

Üst Alt