Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

onurozkaya

Üye
vİRÜSLÜ KONU KİLİT

J3ur4K

Üye
hack ile nası yapılıyor ??????

estolad

Üye
ben de verdim imei'yi aldım sertifikayı bi sorun oalcagını da sanmam. sonuçta elimde faturam var kayıtlı telefon olarak aldım kimse birşey yapamaz.
benim sorum artık sertifikalandırma işlemini yaptıgıma gore herhangi bir uygulama yuklerken ekstra birşey yapmam lazım mı yoksa artık her türlü uygulama sorunsuz olarak yüklenecek midir ?

okeymax

Üye
arkadaşlar az önce girdim siteye ve ime no mu girdim onay kodunu girdim şöyle bir cevap geldi

You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

fazla ingilizcem yok amaanladıgım kadarıyla 12 saat içinde sertifika oluşacakmış olup olmadıgını kontrol için aynı şekilde ime no ve onay kodunu girecekmişim ve kontrol edecekmişim yani arkadaşlar sorunsuz çalışıyor

orhan6166

Üye
programda kaspersky internet security 2010 virüs buldu !!!

Truva Atı Packed.Win32.Black.d

erdemsazak

Üye
merhaba arkadaslar şu işi biri doğru düzgün tam olarak anlatabilirmi?herkes bişiler sormus konu dağılmıs biri şu sertifika alımını ve kullanımı düzgünce baştan sona anlatabilirmi?

manzello

Üye
arkadaşlar bunu yaptığımda telefon garanti kapsamından çıkıyor mu bilen varmı?

xRooTx

Üye
Arkadaşlar PCSignSis.rar dosyasında win32 virüsü var bunu belirtmeliyim. kimse yanlış anlamasın baltalama sanmasın...

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
Arkadaşlar PCSignSis.rar dosyasında win32 virüsü var bunu belirtmeliyim. kimse yanlış anlamasın baltalama sanmasın...

arkadaş haklı wirüs war bunda bende indirdim 3 tane wirüs war bu klasörün içinde temizini alabilrimiyiz pls...

33-fatih-33

Üye
yanız bişe diyecem buraya ıme numaramızı veriyoruzda ben korkuyorum şeytan dürtüyor beni sonradan ıme numaranız klonlanmıştır derse ona göre şimdiden diyeyim öle bişe yoktur umarım

33-fatih-33

Üye
bana bak admin benim yazdım msj neden sildin :vur:

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
gençler burdan hiç uğraşmayın opdaya gelin alın cerinizi keyinizi singsis indirin gömün sis dosyasına cerinizi keyinizi halledin işiniziiii oookkkkadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aga uraşmayın wirüsle fln ben hallettim sertifikamı yardım isteyen olursa yardımcı olurum :D

orkunofcan

Üye
gençler burdan hiç uğraşmayın opdaya gelin alın cerinizi keyinizi singsis indirin gömün sis dosyasına cerinizi keyinizi halledin işiniziiii oookkkkadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aga uraşmayın wirüsle fln ben hallettim sertifikamı yardım isteyen olursa yardımcı olurum :D

kardeşim bana msn dne yardımcı olabılır mısın?
[email protected]

hikmet050

Üye
arkadaşlar imeleriniz knorlana bilir bunları boş verin bence bendede aynı hata nokia banş yaptıracam

xxpress

xxpress

Üye
adam akılı bi çözüm deyil

XpresMusic ReD

Üye
imei numralarınızı nasıl bu kadar kolay veriyosunuz anlamadım yani nette kimlik bilgilerinizi paylaşıyomuşsunuz gibi bişey oluyo :) bana sakat geldi valla :D bu metodu deneyimte telefonu kapatılan filan var mıdır acaba :)

yaren_70

Üye
Arkadaşlar 5800 Telimi formatladım.Sertifika proğramı HelloOX2_V2.03'ü kuracam Tel izin vermiyor.sertifika hatası diyor bunu nasıl kurabilirim?Acil yardım edermissiniz?​

nefreeet_10

Üye
arkadaşlar bu sertifika işleminde bize cer ve vermesi lazım ve bindpa virüslü vistada kullanan var mı bu signsis i?????????????????????????????????

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş ben cer ve aldım signsis i kurmaya çalışıyorum ama vistada nafile...verilen signsis kurulmuyo xp de denedim ama vista fıs...senin bildiğin bişey var mı?????:hmmm

Üst Alt