OğuzcanAbi Üye nasıl yani hepimiz aynı telefonu kullanıyoruz ben telefonun altından girip üstünden çıkıyorum siz telefona tema atmayı mı bilmiosunuz beni meyin
nasıl yani hepimiz aynı telefonu kullanıyoruz ben telefonun altından girip üstünden çıkıyorum siz telefona tema atmayı mı bilmiosunuz beni meyin
€Lf Üye yha arkadaşlar temelerı nidirdikten snra telefonun nersinden yüklücezz?? --------------- Ekleme --------------- bna 5800 temesı lazm yhaa
yha arkadaşlar temelerı nidirdikten snra telefonun nersinden yüklücezz?? --------------- Ekleme --------------- bna 5800 temesı lazm yhaa
meliholmez Üye gençlik .... ne 20 si ne 30 undan bahsedıyosnuz ben 50 kullanıyorum .son surum 50 dirr....
emrah_5353 Üye bende 5800 var 1 ay önce aldım....version 40.0.005...çok hızlı..internet...seside çok iyi
tugbagenc72 Üye istemediğiniz kadar çok tema 5800 için üyelik yok direk indir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ingilizce olarak da kullanılıyor site
istemediğiniz kadar çok tema 5800 için üyelik yok direk indir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ingilizce olarak da kullanılıyor site
dewe-67 Üye Arkadaşlar bana nokia 5800 için güzel temalar verebilir mi acaba ben bulamadımda..cevabınızı bekliyorum
Arkadaşlar bana nokia 5800 için güzel temalar verebilir mi acaba ben bulamadımda..cevabınızı bekliyorum
TEKYUMRUK Üye bu konu şakamı ya bence kilit forumda sürüsüne bereket 5800 teması var boşuna yazı yazılıyor