nokia 5800 tefonu servise vericem bi sorum var [LÜTFEN YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkli06

bjkli06

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 tefonu servise vericem bi sorum var [LÜTFEN YARDIM]
Ya benim 5800 telefonum var . Yanında verilen 8 Gb'lık hafıza kartı bozuk çıktı.Kvk'ya gitcem hafıza kartı için:angry:.Telefonumada birsürü oyun,program falan yükledim ama hepsi eski telefondan kalan hafıza kartında yüklü.Hafıza kartını çıkarıp telefona hard format atcam.Hafıza kartını geri taktığımda programlar çalışırmı?Birde bu oyunlar falan serviste sorun çıkarır mı?[Lütfen yardım edin]

bybilal

bybilal

Üye
hafıza kartını taktığında programların tamamı çalışmaz yükleyebildiği kadarıyla çalışr.. Oyunlar serviste sorun çıkarmaz en son yazılımı yükleyip yollarlar

bjkli06

bjkli06

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bybilal fakat "yükleyebildiği kadar çalışır" demekle neyi kastettin?Anlayamadımda:d:

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler bybilal fakat "yükleyebildiği kadar çalışır" demekle neyi kastettin?Anlayamadımda:d:
yani hafıza kartını taktığında yüklediğin bütün uygulamarı yüklemez. Örngin temalrının tamamını yükler tekrar. Fakat bir çok program telefonun kendi hafızasınada ilk kurulum esnasında bi kaç dosya yüklüyor. Bu yüzden çoğu program tekrar kurulum gerektirir. Zaten 5800 ın geldimi o sana ufak bi açıklama yapıcak zaten hafıza kartını taktığında :oke:

bjkli06

bjkli06

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkürler bybilal yardımın için.:oke:Bu sefer anladım:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt