Nokıa 5800 siyah için flashlama yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahti616

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 siyah için flashlama yardım
Bir arkadaşımın siyah 5800 i var bunu flashlamak için rm leri değiştirsek olur mu. Cevaplarınızı bekliyorum.Versiyon: v60.0003

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Rm değiştirme olmaz ki.Telefonun Rmsi ne ise ona göre navifirmden yazılım indirip flashlayacaksın.Ben hep öyle yaptım.Ama rm değiştirerek olacak diyorsan işin üstatlarına sor.

mtncelik

Üye
rm-356 dğlmi bunların hepsi gri seritli var arkadaşta nasıl cfw kurarız buna

Enes

Enes

Üye
rm-356 normal şekilde flas atıcaksın benimki de gri şeritli ne farkedecek ki

x-scarface

x-scarface

Üye
Bir arkadaşımın siyah 5800 i var bunu flashlamak için rm leri değiştirsek olur mu. Cevaplarınızı bekliyorum.Versiyon: v60.0003

flaşlama işlemini biliyorsan;
ofw veya cfw farketmez sen sadece rm356 v60 olan bütün fw'leri yükleyebilirsin
navifirmden çekilen gri/mavi/kırmızı ayrım olayında tek fark fwlerin temasıdır başka bi farklılık yok yani gride gri tema kırmızıda kırmızı tema var :oke:

- - - Eklendi - - -

rm-356 dğlmi bunların hepsi gri seritli var arkadaşta nasıl cfw kurarız buna

cfw kurman icin jaf veya phoneix programlarını kullanabilmen lazım forumda mevcut istersen araştır bak pek zor işler değil :oke:

- - - Eklendi - - -

Rm değiştirme olmaz ki.Telefonun Rmsi ne ise ona göre navifirmden yazılım indirip flashlayacaksın.Ben hep öyle yaptım.Ama rm değiştirerek olacak diyorsan işin üstatlarına sor.

telefonun RM'si donanım kodudur her ülkeye göre farklılık gösterir değiştirmesi mümkündür lakin ben şahsen önermem donanımsal ve yazılımsal kayıplar çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt