Nokia 5800 Şarj ve Hafıza Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sdeligoz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Şarj ve Hafıza Kartı Sorunu
Merhaba arkadaşlar
5800 XpressMusic telefonum var. Şarjım bitti ve telefonum kapandı. Şarja takıp telefonu açtığımda hafıza kartını görmemeye başladı. Şimdi kartı görüyor ama daha saçma bi problem oluştu.
Resimlerim hafıza kartında duruyo ama telefonda resimlerde görünmüyo, müzikler oynatıcıda var dinleyebiliyorum ama alarm kurmak için ya da zil sesimi değiştirmek için girdiğimde müzikler görünmüyor. bir bakıma telefon hafıza kartını hem görüyo hem görmüyo bu sorun nedendir?

snuriarslan

snuriarslan

Üye
İlginç. Her ikisine de format at. :ehe

sdeligoz

Üye
    Konu Sahibi
hayatımda bu kadar problemli telefon görmedim

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Problemli mi? Şaka yapıyor olmalısın.

sdeligoz

Üye
    Konu Sahibi
şarj süresi, saçma sapan donmalar şimdide bu olay. cidden soğuttu beni telefondan

omerynd

omerynd

Üye
telefonu güzel kullanınca bir sorun olmuyor. Dediğin hiçbir problem yok bende

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Yaklaşık 2yıldır kullanıyorum ve bende hiç bir problem ile karşılaşmadım.

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar telefon işi şans işidir ayrıca herkes aynı üründen aynı oranda memnun olunmasını beklemek saçma olur o nedenle kısır çekişme yapmak yersiz
Arkadaşın problemi bence versiyondan kaynaklanıyor cihaza format attıkdan sonra versiyonunu yükseltirseniz bir sorunu kalmaz :)

onderche

Üye
arkadaşlar telefon işi şans işidir ayrıca herkes aynı üründen aynı oranda memnun olunmasını beklemek saçma olur o nedenle kısır çekişme yapmak yersiz
Arkadaşın problemi bence versiyondan kaynaklanıyor cihaza format attıkdan sonra versiyonunu yükseltirseniz bir sorunu kalmaz :)
bence son derece haklısın dostum :oke:

enenengin

Üye
bendede 8 GB lık kart şifre yaratmış kendi kendine. İnternet kace den vürüs bulaştı sanırsam!! kartı açamıyorum. Ayrıca PC de de yıne bu kartı görmüyor. pc den kurtarayım dedim ama bir disk takın dediğinden işlem yapamıyorum hani.
Hafıza kartımda fotolar videolar vs var ol. için FORMAT ATMAMAM GEREK!! Formatsız bi işlem için ne öneirirsiniz.

ENENENgin

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Bunun için "Memory Card Recovery" veya mmCARD Recovery programını temin edin. Bu program ile hafıza kartınızda ki silinmiş, biçimlendirilmiş, bozulmuş ve kaybolmuş dosyalarınızı kurtarabiliyorsunuz. Bu program ile dosyalarınızı aldıktan sonra biçimlendirme yapabilirsiniz.

Eğer şifre durumu var ise gerekli şifre kırıcılar ile hafıza kartı şif*resini kırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt