Nokia 5800 ovi maps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ovi maps sorunu
arkadaşlar telefonu kapatıp açıyorum konumlama yöntemlerindeki tüm tiklerin işareti kalkıyor.. tekrardan sadece tümleşik gps şıkkını işaretlediğim zaman yine kontur gidiyor...ve ayrıca konumlama sunucusuda kapalı... bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı? ve ayrıca telefonu hard formatlayıp hafıza kartını biçimlendirdim haritayı ve türkiye haritalasını yeniden yükledim sorun yine aynı...:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

manialog

manialog

Üye
Garmin falan kurmayı denedin mi?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
garmin kurmak istemiyorum bn nokianın kendi haritasını kullanmak istiyorum..

SavinMe

SavinMe

Üye
arkadaşlar telefonu kapatıp açıyorum konumlama yöntemlerindeki tüm tiklerin işareti kalkıyor.. tekrardan sadece tümleşik gps şıkkını işaretlediğim zaman yine kontur gidiyor...ve ayrıca konumlama sunucusuda kapalı... bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı? ve ayrıca telefonu hard formatlayıp hafıza kartını biçimlendirdim haritayı ve türkiye haritalasını yeniden yükledim sorun yine aynı...:vur:vur:vur

kardes telefondaki wap ayarlarını felan hepsini sil öyle gir :oke: şimdilik çözüm bu ama bende cepnet war net sorun olmuo :ehe

volkan1497

volkan1497

Üye
uygulamar-yer-konumlama-konumlama sunucusu-konumlama sunucusu kullan seçeneğini kapalı yap ya da her zaman sor de ben böle kullanıyorum.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
yok yine aynı yine aynı.. internetsiz telefonu ben ne yapayım hem... önceden böyle bir sorunum yoktu bi kaç gündür lanet olası böyle..

--------------- Ekleme ---------------

yok arkadaşlar yok başka bi 5800 buldum ondada tümleşik gps çalışmıor son güncellemeyle oldu n olduysa:S lanet olsun..:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...