Nokia 5800 Müzik Çalar sorunu ve Hard format ?

Sponsorlu Bağlantılar

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Müzik Çalar sorunu ve Hard format ?
benim telde 200 tane şarkı var ama kütüphaneyi sürekli yenilememe rağmen 120 şarkı buluyor çoğunu dosya yöneticisinden açmak zorunda kalıyorum oda kötü oluyo napmalıyım ?
bide hard format atınca telefonun tuş renklerinin değişçeğini duydum nasıl atçam hard formatı bide tele zararı ne? :bigstar::bigstar::bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

cevap yoq mu

wasabi340

Üye
ya su anda ben de aynı sorunu yasıyorum dosya yöneticisinden acıp dinlediğim şarkıları kütüphaneyi yenile demiş olmama rağmen defalarca yine bulamıyor. sen bulabildin mi çözümünü söylersen cok makbule gececek

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
kardeş power mp3 gibi müzik çalarlar indirdim bi kaçı geldi ama gerisi halen yoq...

alee0101

Üye
beyler o sorun bendede war powermp3 kullanıyorum egerki bi çagresini bulursanız benide bilgilendirin lütfen

ocak.1907

Üye
bende böyle bi problem yok.hard formatı da tel kapalıyken
yeşil tuş-kırmızı tuş-kamera tuşu-açma/kapam tuşu
bu tuşlara sırasıyla basın ve elinizi kaldırmayın tel açılacaktır.
tel açıldıktan sonra sizden ülkeyi tarihi vb.şeyleri ayarlamanızı isteyecektir.
Bunları isterse hard format olmuş demektir.
rehberden kopya almayı unutmayın.

Progent

Üye
Bende de aynı problem vardı sımdı o muzıklerın oldugu klasoru yanı muzık calarda gosterılen muzıklerın oldugu klasore dıger acmayan muzıkler oraya kopyala ve kutuphaneyı yenıle . Umarım calısır

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
denerim saol

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşlar hard format atınca tuş rengi falan değişmiyor müziklere gelince eksik olan müziklerini music klasörüne at bendede olmuştu yaptım oldu

jeshogh

jeshogh

Üye
eksik olan müzikler için telfnn baglantı usb kablosunu pcye tak oradan music klasörüne at tekrR yenile sarkılar gelir

kalwiremi

Üye
en garanti yol hard format bende de kütüphanede müziklerim görünmüyodu ama hard format attım düzeldi...ayrıca hard format atmanın telefona herhangi bir zararı yoktur soran arkadaşlar olmuş onun için söyleyeyim dedim..

cedit52

cedit52

Üye
Evet hart format atmanın telefona zararı yoktur ama faydası olmayacaksa atmanın anlamı da yok nokia 5800 a adamlar 8 gb Kart koymuş bu kart neyle dolacak müzik video falan unutma dostum her zaman müzik ler müzik klasör'u ne video'larda video klasörune koy sorun çıkmaz 5800 Çok süper bir telefon benim tel'de 25 prog. Yüklü 500 mp3 var tıkır tıkır çalışıyor özellikle x-plore yi tavsiye ederim dosya yöneticisi telefonda.ki dosyaları düzenler

Üst Alt