Nokia 5800 modem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykurtulus

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 modem
Merhaba arkadaşlar

5800 telefonum var bunu modem olarak kullanmak istiyorum
ama bir şartım var ovi suite veya pc suite olmadan

çünkü işim gereği başka notebook'larla da internete çıkmam gerekiyor
Hattım Vodafone sınırsız 8tl'lik paketim var işletim sistemim windows 7

bluetooth veya kabloyla hiç farketmez(tabi kablo olursa daha güzel olur)

yardımcı olur musunuz ?

arattım ama bulamadım umarım daha önceden açılmamıştır, veya açılmıştır da ordan bakar hallederim :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
joikuspot telefonu modeme çevirir kablosuz modem wifi yani eğer işine yarayacaksa joikuspot diye ara bulursun

ykurtulus

Üye
    Konu Sahibi
merhaba alpwar24 tavsiyen için çok teşekkür ederim

ama aradığım (yazmayı unutmuşum) windows'un kendi dial-up bağlantısı

yani ben istediğim laptoptan telefonu bağlayıp dial-up bağlantısı kurup internete çıkmak istiyorum program yüklemek istemiyorum

teşekkürler

maktama

maktama

Üye
merhaba alpwar24 tavsiyen için çok teşekkür ederim

ama aradığım (yazmayı unutmuşum) windows'un kendi dial-up bağlantısı

yani ben istediğim laptoptan telefonu bağlayıp dial-up bağlantısı kurup internete çıkmak istiyorum program yüklemek istemiyorum

teşekkürler
dial-up mı?!!?! Cep telefonuyla dial_up bağlantısının alakası yoktur ki!!!
Senin bahsettiğin cep telefonunun şebekeden aldığı interneti bilgisayara vermesi ve bunun için de arkadaşın verdiği joikuspot programı işini görecektir. Program senin telefondaki sınırsız internet bağlantını yine telefonun kablosuzundan yayar, bir nevi telefonunu kablosuz modeme çevirir ve bilgisayarda bir program kurmana da gerek kalmaz. Bu arada Joikuspot programını telefona kurucaksın, bilgisyara değil:)
Programı bir araştırsan anlayacaksın ama...

Bu da oldu mu 1000. mesajım, haadi hayırlısı olsun:D

ykurtulus

Üye
    Konu Sahibi
özürdilerim arkadaşlar

joikuspot'u yükledim bir nevi access point oluyor sanırım peki bağlantıyı wireless ile mi alacağım yani laptoplar için, desktop için değil ??

maktama

maktama

Üye
özürdilerim arkadaşlar

joikuspot'u yükledim bir nevi access point oluyor sanırım peki bağlantıyı wireless ile mi alacağım yani laptoplar için, desktop için değil ??
Evet arkadaşım,
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...3-s60v5-s-3-unsigned-resmi-turkce-419887.html
incele şu konuyu.
light(bedava)sürümünü yüklerseniz kablosuzunuza şifre koyamazsınız. premium(paralı, hackli ya da cra.ckli olanı) yüklerseniz şifre de koyabilirsiniz.

ykurtulus

Üye
    Konu Sahibi
joikuspot premium 3.1 yükledim bağlanabiliyorum ama şifre nasıl koyacağım bilginiz var mı ?

Teşekkürler,

maktama

maktama

Üye
joikuspot premium 3.1 yükledim bağlanabiliyorum ama şifre nasıl koyacağım bilginiz var mı ?

Teşekkürler,
programın ayarlar kısmından... Tam detaylı yol veremiyorum program önümde olmadığı için. Ayarları kurcalarsanız -ki program türkçe destekli zaten- rahatça bulabilirsiniz sanırım.

ykurtulus

Üye
    Konu Sahibi
programın ayarlar kısmından... Tam detaylı yol veremiyorum program önümde olmadığı için. Ayarları kurcalarsanız -ki program türkçe destekli zaten- rahatça bulabilirsiniz sanırım.

tamam buldum arkadaşım çok sağol

topic amacına ulaştı.

4everkaos

Üye
konuyla alakalı deyıl ama elinde nokia pc internet access programı olan warmı ?

anovelaslife7

anovelaslife7

Üye
evet elnde olan varsa siteye upload etsn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt