Nokia 5800 mı, Samsung Wave 525 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DragonFall

DragonFall

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 mı, Samsung Wave 525 mi?
Öncelikle selamlar arkadaşlar.Başlıkta da gördüğünüz gibi 2 telefon arasında kaldım.Ne önerirsiniz? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

5800 cı

5800 cı

Üye
Tabiki ne yapmak istediğine bağlı ben nazik kullanırım pek uygulama yüklemem dersen samsung wave ama Uygulama yüklerim keyfime akarım müziğimide paşa gibi dinlerim dersen 5800 :oke:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
5800 !!!! samsung wave de güzel tel ama nokia dururken 5800 dururken.....

eagleneco

eagleneco

Üye
bence bu fiyat aralığında ikisi de değil.
5800 istersen bol özellik ile kötü bir kullanım şekli almış olursun. eşimde var. wave ile kıyaslanamaz dokunmatik kullanım şekli. Express music serisi olmasına rağmen benim wave de kulaklık performansı daha iyi ve daha yüksek bir ses alıyorum.
yazdığın wave 525 ise özellik yönünden zayıf. flaş yok görüntülü konuşma yok 3g yok
wave 7233 tercih ederdim ben olsam. bütçeyi biraz daha zorla bunu al.
Wave de bada işletim sistemi var yok program az diye dert etme. yeterince program var inan bir sürü yükledim ama çoğunun yüzüne bakmıyorum bile şuan.

5800 cı

5800 cı

Üye
bence bu fiyat aralığında ikisi de değil.
5800 istersen bol özellik ile kötü bir kullanım şekli almış olursun. eşimde var. wave ile kıyaslanamaz dokunmatik kullanım şekli. Express music serisi olmasına rağmen benim wave de kulaklık performansı daha iyi ve daha yüksek bir ses alıyorum.
yazdığın wave 525 ise özellik yönünden zayıf. flaş yok görüntülü konuşma yok 3g yok
wave 7233 tercih ederdim ben olsam. bütçeyi biraz daha zorla bunu al.
Wave de bada işletim sistemi var yok program az diye dert etme. yeterince program var inan bir sürü yükledim ama çoğunun yüzüne bakmıyorum bile şuan.
senin 5800 da bi sorun var demekki benimki bangır bangır öttürüyo valla

silver021

silver021

Üye
5800 resistif bastırmatik
525 kapasitif dokunmatik :)
aradaki fark bu. ayrıca uygulamalar genişledi. samsung 525 ideal özellikle beyaz rengi çok hoş tavsiye ederim.
estetik güzellikte arıyorsan samsung. takoz dersen nokiadan çok ne var. :D

dert91

Üye
kesinlikle 5800 ...................

DragonFall

DragonFall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Sanırım Samsung alacağım çünkü flaş ve 3G benim için önemli değil.Bada da uygulama az ancak ilerde daha da çeşitleneceğini düşünüyorum.Bu yüzden Samsung!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt