Nokia 5800 - lg gm730 ????????

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi ??

• Nokia 5800 express music

Kullanılan: 10 58.8%
  • LG GM730 windows mobile

Kullanılan: 7 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 - lg gm730 ????????
Arkadaşlar ben dokunmatik telefon alacağım. Fakat hala ne alacağıma karar veremedim. Samsung falan eledim hep en son 5800 a geldim. Buna karar verdim derken. Lg nin windows mobile lerini gördüm. Bu telefonların windows mobile olması telefona ne gibi özellikler veriyor. bu telefonun 5800 dan farkı nedir.? geçenlerde LG GM730 da winamp gördüm winamp gibi başka programları da açıyor mu ?? pc program türünde. ya da 5800 da açabiliyo mu LG GM730 açabildiği programları ? windows mobile olması önemli bir özelliği mi ???

LG GM730

5800

hem lg nin menü tasarımı falan daha hoş gibi :hmmm:bilmm

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Revengeful

Emekli Yönetici
LG daha iyi gibi geldi

cyxaoc

cyxaoc

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca fiyatlar da kafa kafaya :S

Scofield™

Scofield™

Üye
bencede lg daha ii gibi ama ben şahsen 5800 alırdım ve zaten almayı düşünüyorum... :oke:

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
lg gm735 te wm işletim sistemi büyük bir ayrıcalıktır symbiana gore 5mp kamerası var ince ve zarif bir telefon ayrıca 5800 basmatik lg gm735 dokunmatik :D

Qarez98

Qarez98

Üye
Kesinlikle 5800 Xm ;)

uygar1991

Üye
arkadaşım şimdi sen telefonu uzun kullanmak istiyorsan ve çok özellik istiyor ve hatta her özelligi kabul etmesini kabul etmesini sitiyorsan 5800 xpresmusıc al ama bana kalırsa lg alma çok çabuk bozuluyo elinde kalırsın kuzenim pişman aldıgına benden solemesi

JayJayyy

Üye
5800

SavinMe

SavinMe

Üye
5800XpressMusic LG tavsiye etmem cünkü baya bi ugrastm LG ile...

SilentOne

SilentOne

Üye
lg gm730 al win phone deneyimi yaşarsın hem belki biraz uqraştırır ama win denyimide güzeldir

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 harika telefon kullanmayı bilene bence 5800 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt