Haber LG bombayı patlattı, yeni akıllısı V20 tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
LG V20 iyi bir cihaz. Tasarım göreceli bir kavram beğenen kadar beğenmeyen de olabilir. Ama gerçek şu ki bu cihazın satış başarısını fiyat politikası belirleyecek.

LG, fiyat politikasını G2, G3 ve G4'te çok başarılı uyguladı. G5'te ise tüm uyarılarına rağmen "ben artık üst ligin oyuncusuyum" dediği için fiyat olarak S7 ile eşitledi kendini. Bu açıdan bakarsak G5'in satışlarının neden hayal kırıklığı olduğunu daha iyi anlarız. Bir tarafta duyurudan sonra bir ay içinde satışa çıkan S7&S7 Edge ikilisi, bir tarafta duyurudan neredeyse üç ay sonra S7 serisi ile aynı fiyattan satışa çıkan G5!

LG şimdi aynı hatayı LG V20'de yapacak. Bu cihazın fiyatı muhtemelen Note serisi ve İphone modelleri ile eşit olacak.

Piyasada oturmuş marka algısı olan firmalara karşı fiyat avantajı sağlamazsa, cihaz isterse dünyadaki en iyi akıllı telefon olsun. Başarı hayal oluyor. Yoksa LG G5 bugünkü piyasada 20 milyon satamayacak cihaz değildi.

• Beğen
Tepkiler: zencibitc
furyzer0

furyzer0

Üye
Şahsen ben geçmişi kronik hatalarla dolu bir firmaya en iyi işlemciyi de koysa en iyi ekrana da sahip olsa en kalite kameraya da sahip olsa 2000 tl ustu para verirken 10 kere düşünürüm.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

The Pancar

The Pancar

Üye
Ben herhangi bir telefona 2000 TL verirken 20 kere düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
The Pancar

The Pancar

Üye
@Dr.Watson Galiba 800 Dolar

furyzer0

furyzer0

Üye
V20 fiyati ne ?

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim...
3500 tl den fazla olacağı kesin 4000 e vurur mu bilemem. Ama g5 gibi 3 ayda 1000 tl ucuzlayabilir ancak v10 ucuzlamamıştı.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
V20 hangi fiyat ile cıkarsa cıksın en az 10 ay fiyat sabit kalır
V10 halen aynı fakat hatalar can sıkıyor.
Cihazı duvara vurdum cizik bile yok yarında servise vereceğim.

maxirabit

maxirabit

Üye

Ön taraf lg optimus 3d den farksız

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Beyler birde şöyle düşünün. Kaliteli bir Dac cihazı minimum 1500 ile 2000 tl den başlar ve çıkar da çıkar. Zaten kulaklık icin diyecek birşey yok fiyatı belli (türkiye cihazın da çıkarmı belli değil) araya telefonuda eklersen gelecek fiyatın uçuk olacağını zannetmiyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg v20 müthiş hediyelerle geliyor

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

türkiye fiyatı 2999:tl:

Ekli dosyalar

Üst Alt