LG G5 akıllı telefonun dağıtımları başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
LG G5 akıllı telefonun dağıtımları başlıyor
LG G5, birkaç gün sonra pazardaki yerini alacak…



Geçtiğimiz dönemde Nisan, Mayıs ayı gibi amiral gemisi akıllı telefon modellerini sunmayı tercih eden firma, bu sene ise kararını değiştirerek, duyurusunu erkene almış ve Şubat ayı sonunda Mobil Dünya Kongresi içerisinde düzenlediği etkinlikle LG G5 adındaki yeni amiral gemisi cihazını resmi olarak duyurmuştu.



LG’nin yeni üst seviye modeli modüler tasarımı ile dikkat çekerken, üst düzey donanım özellikleri de içeriyor. Bir süredir dünya genelinde ön siparişe sunulmuş olan cihazın çıkış tarihi de resmi olarak duyuruldu.

Güney Kore devi LG, yaptığı duyuru ile LG G5 modelinin Güney Kore’de global dağıtımdan bir gün önce; 31 Mart tarihinde satışa sunulacağını açıkladı. Ayrıca ABD ve diğer ülkelerde ise çıkış tarihi 1 Nisan olarak belirlenmiş.

LG G3 akıllı telefon 5.3″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmekte. Yonga seti ise dört çekirdekli Kyro işlemci içeren Snapdragon 820 olurken, bu yonga setinde grafik işlemci ise Adreno 530 olarak yer alıyor.

4GB sistem belleği ile sunulan LG G5 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise microSD kart ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak belirlenmiş. 16MP + 8MP çözünürlüğünde Dual arka kamera LG G5’de yer alıyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan ve 2.800mAh batarya ile sunulan cihazda parmak izi tarayıcısı da bulunmakta.




LG G5 akıllı telefonun dağıtımları başlıyor - MaxiCep
 


Üst Alt