Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

>_ÖzFe_<

Üye
slm arkadaşlar bi kaç gün önce nokia 5800 aldım fiba kutu içerikli telefon gerçekten güzel ve telefonun sağ üst köşesinde mesaj işareti sürekli yanıp sönüyor neden oluyor bir de bu telefonda birden çok işaretle olmuyor mu yardımınız için şimdiden teşkkürler

turancı37

Üye
mrb. 5800 ı modem olarak kullanıp bilgisayarımdan internete nasıl girebilirim??

ykpbngl

Üye
kısa bi sorum olucak telefonu hacklemek istiyorum yanlız USB den bağlandığımda hangi modda bağlanmam gerekiyor bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşkürler..!!!

35bucuk

Üye

Arkadaşlar yardım artık yardım veremıyorum siteye sık sık gıremedığım ıcın konuyu geçici olarak donduruyorum...çok acil sorusu olanlar özele mesaj bıraksın elimden geldiğince cevaplayama çalışacağım saygılarlar...

merhaba arkadaşım,
açtığın konuda sadece özel mesaj ile acil sorunlara yardımcı olabileceğini söylemişsin,
ben sitede yeniyim ve özel mesaj atamıyorum.
inan sorunum için bakındım ama cevap bulamadım,var da görmemişsem kusuruma bakmayın lütfen..

sorunum şu;
telefon ilk açıldığında kendi kendine internete bağlanmaya çalışıyor,
birkaç bir şey yüklemiştim,acaba bu yüklediğim programlardan biri bunu yapıyorsa bunu nasıl anlayabilirim?
netten yüklediğimiz programlardan böyle casus yazılımlı olan programlar çıkabiliyor mu?
bir de evimdeki kablosuz ağımı telefona kaydetmiştim,
ne zaman eve gelsem telefon bu ağı görüyor,bağlanmak için benden izin istiyor..
ayarlardan wlan varlığını göster'i kapattım,internet bağlantı testi'ni kapattım yine olmadı...

bana bu konularda bilgin varsa ve yardımcı olursan çok sevinirim...

saygılar,
iyi günler...

zartman

Üye
dostum barring password a çözümün nedir ??

kerim5534

kerim5534

Üye
pc suite yada ovi suite kurulu olması lazım pc de ilk once telı usb ıle pc suite modunda bağla sonra ovı suite kullanıyosan ustte araclar var tıkla ınternete baglanma secenegı olcak tıkladıgın zaman tele gereklı yazılımları yukler kendı sonra istediğin gibi girebilirsin nete pc suıt de ise dunya işareti var ona tıkladın zaman yonlendırıyo zaten kendı

41ligs

Üye
benim sorumada cevap verirsen sevinirim kadeşim vodafon cepnete abone oldum ondan sonra telefonumun çekme iişaretinin altında sürekli E ve iki yatay ok işareti var bunu nasıl kaldırabilir herşeyi denedim olmadı?

tolgaz69

Üye
wreles ten baglanamıyorum daha önce baglanıyordum ama vidyoları izleyemiyorum flaş player istiyordu acil ardım

>_ÖzFe_<

Üye
Mrb arkadaşlar 5800'ı pc suitle bağlıyorum bilgisayara ama hem telefon hemde hafıza kartını dolu gösteriyor aslında 5 gb boş yer var daha acil yardım

Dtn

Üye
slm arkadaşlar bi kaç gün önce nokia 5800 aldım fiba kutu içerikli telefon gerçekten güzel ve telefonun sağ üst köşesinde mesaj işareti sürekli yanıp sönüyor neden oluyor bir de bu telefonda birden çok işaretle olmuyor mu yardımınız için şimdiden teşkkürler

Her dosya için tek tek seçeneklere girip işaretle demen lazım,şimdilik topluca işaretleme seçeneği yok.

b_elma

Üye
merhaba:bye2:,benimde bir sıkıntım ver ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. telefondan sildiğim mesajlarım,resim ve videolarımın tekrar geri yüklenmesini nasıl önleyebilirim.sildiğim her şey geri yükleyince yeniden ortaya çıkıyor,tamamem yok etmek istiyorum.şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

aslında sorunumu yazdım ama çabuk cevap kısmını yeni gördüm.tekrar mrb. nokıa 5800de sildiğim mesajlar,resimler ve videolar geri yüklenince yeniden geliyorlar.tamamen yok etmek için ne yapmalıyım? teşekkürler

Dtn

Üye
Durup dururken mi dönüyor yoksa geri yükleme mi yapıyorsun?eğer öyleyse dosya yöneticisine gir,yedekleme al,geri yüklemelerde tekrar yüklenmemiş olurlar.

tam1romeo

Üye
arkadaşlar benim sorunum şu.. teli güncelledim son sürüme yükseldi ve son versiyonda tarayıcı baya farklıydı güzeldi.. araçlar görünüm haritalar git seçeneği felan vardı üst kısımda ama bugün teli hard format attım ve baktım yine son versiyon ama tarayıcıda bu özellikler göremedim eski tarayıcı gibi oldu anlamadım neden kayboldu..bilgilendirirseniz çok sevinirim acil cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

serdaralper

Üye
en iyi mail programı hangisi acaba

emrebalcii

Üye
arkadaşlar benim telefonum hakkında büyük bir sıkıntım var.. ekranda böyle yatay çizgiler oluyor ekranda hiç bişey gözükmüyor telefon calısıyo işlemleri yapıyo fakat ekran yada ana menüde hiç bişey göremiyorum internette arastırdım bu sorun 5800 display sorunu olarak geçiyo ilgili arkadaslar ordan sorunun tam ne olduğunu öğrenebilir.. lütfen yardımcı olurmusunuz suanda evimdede değilim servisede verme imkanım yok telefon basıma bela oldu su sorunu kısa yoldan halletmem için lütfen bir yol gösterin şimdiden teşekkürler..

yurdaersahin

Üye
Slm. Bende 6303 vardi. onda videolari yani müzik kliplerini liste halinde acabiliyordum. yani biri bitince digeri otomatik olarak aciliyordu. Simdi 5800 aldim fakat bu 0lmuyor, klip bitince, bu klipten çikip baska bir klibi açmak gerekiyor. Videolar için böyle bir liste varmidir. Yrdimci olursaniz sevinirim.

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
5800 LA İLGİLİ...BENİM Bİ SORUNUM VAR SANA ZAHMET Bİ YARDIMCI OLSAN
BENİM TEL 5800 XPRESMUSIC.TELİ BAĞLIYORUM PCYE PC SUIT TELİ GÖRÜYOR FAKAT BEN İNTERNETE BAĞLANMAK İSTİYORUM YANİ TELİ MODEM OLARAK KULLNMAK İSTİYORUM.AĞ BAĞLANTILARIMA GİRİYORUM ORADA Nokia 5800 XpressMusic USB Modem (OTA) BAĞLANTI NOKTASI VAR SAG TIKLAYIP SEÇENEKLERDEN BAĞLAN DİYORUM BAĞLANMIYOR.BUNUN İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR.BİR KERESİNDE DE BAĞLANDIM GİDEN VERİ SÜREKLİ YÜKSELİYOR AMA GELEN VERİ HİÇ YÜKSELMİYOR SAYFADA AÇILMIYOR. BENDE NETE BAĞLANAMIYORUM BU YÜZDEN.SANA ZAHMET OLMASSA BANA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUN? (NOT:özel mesaj gönderemiyorum !!!)

PARLIAMENT100S

Üye
bende 5800 da panoramik mod olmasını ıstıyorum kı bu anlattıgın buna çözüm değil bilgisayardan birleştirmek ayrı bişey mesela 6710 navigatör vardı bende onda panoramık modla neredeyse 12 mp lik resım cekebılıyordum bunun bi yolu yok mu

halo8975

Üye
5800 ım var sim kartıma ulaşamıyorum

Üst Alt