Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle hafıza kartını doğru yerleştirdiğinden emin ol sonra yine aynı hatayı alırsan hafıza kartını foramatla yine aynı hatayı alırsan en son telefona hard format at ama hard format atmadan önce rehber kayıtlarını pc ye yedeklemeyi unutma

osman5901

Üye
öncelikler selamlar ben 5800 için daha kaliteli fotoğraf çekmek için farklı bir program varmı bunu soracaktım mesela eski tip telefonlar için vardıya kamera programları onlar gibi filan....

yasar..1

Üye
Attachments bölümüne at şarkıları

lsdlsd

Üye
5800 için oyunlar indirdim fakat oyunlar sis felan dedğil rar dosyası halinde rardan çıkartınca içerisinde birsürü belge var bunlkarın uzantısı .class ve META.INF vb bu oyunlar nasıl çalışacak özellikle içerisine atmam gereken bir klasörmü var yardımcı olursanız sevinirim müşterim akşam gelicek bitmiş olması lazım

cabbar100

cabbar100

Üye
5800 için oyunlar indirdim fakat oyunlar sis felan dedğil rar dosyası halinde rardan çıkartınca içerisinde birsürü belge var bunlkarın uzantısı .class ve META.INF vb bu oyunlar nasıl çalışacak özellikle içerisine atmam gereken bir klasörmü var yardımcı olursanız sevinirim müşterim akşam gelicek bitmiş olması lazım

Rar şeklinde inien dosya büyük ihitmalle jar dosyasıdır. O dosyayı direkt olarak telefona yolla ve kurmayı dene.(içindekileri değil)

erencoskun

Üye
5800 için gp5 programını bir türlü bulamadım s60 v5 oyunlarda bayaı aradım ama bulamadım bir türlü link atarsanız sevinirim çok işime yarar eğer öyle bir program varsa

frowell

frowell

Üye
gps programımı arıyorsun

erencoskun

Üye
gp5 programı diemi geçio bulamadım malesef :( yinede saolun

cabbar100

cabbar100

Üye
gp5 programı ne arkadaşım? GPSi mi kasdediyorsun?

erencoskun

Üye
frowell gps deil gitar pro 5 programı gp5 yani

erencoskun

Üye
yok kardeş deil googleye 5800 gp5 yaz çıkıo ama nerden indirecem bilmiorum oyun deil bu gitar tab nota işleri neyse çok saol yinede ;)

hursitguz

Üye
ovi maps in son surumunu yukledim. programa girdikten 5_10 sn. sonra ekran yavasca siliniyor ve telefon kendi kendine restart atiyor. google map de kullaniyorum onda sorun cikmiyor. ne yapabilirim yardimci olur musunuz?

eSer_ist

Üye
5800 'la mynette online oyun oynanabiliyormu ? okey gibi...

aokuducu

Üye
haritalarda internet üzerinden bağlanıp araba sürü seçince seni yanlış yönlendiriyor.bence en iyisi direkt uydudan bağlanmak.ayarlardan şebeke ve wifi/ağ bunları iptal et ayrıca konumlama sunucusu kullanma.ben son versiyonu yükledim pişman oldum tekrar dan silmek zorunda kaldım.üstelik format atmak zorun da da kaldım.

fatihkatar

Üye
Ya kardeş ben 5800 kullanıyorum. Hiç bir yüklü uygulamayı gönderemiyorum. Ayarlar-uyg.yön-yüklü uyg. giriyorum eçenek-gönder-bluetooth diyorum " korumalı nesne gönderilemiyor diyor. Bi yarımcı olur musun

frowell

frowell

Üye
Ya kardeş ben 5800 kullanıyorum. Hiç bir yüklü uygulamayı gönderemiyorum. Ayarlar-uyg.yön-yüklü uyg. giriyorum eçenek-gönder-bluetooth diyorum " korumalı nesne gönderilemiyor diyor. Bi yarımcı olur musun

Arkadaşım yüklü uygulamaları gönderemessin orjinal firmwareyle ancak modifiyeli hackli fw ile yapabilirsin o işi.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Kardeş ekran çizgi çizgi olup gidiyo tel reset atıyo daha 2 haftalık onca para verdim ne yapmalıyım :S

cabbar100

cabbar100

Üye
Kardeş ekran çizgi çizgi olup gidiyo tel reset atıyo daha 2 haftalık onca para verdim ne yapmalıyım :S

Şu arkadaş da seninle aynı sorunları yaşıyor. Telefonun değişimi için başvurdu. Sen de aldığın yere gönder hiçbir şekilde tamiri kabul etme. Değişim talep et.

Üst Alt